ΔΙΑΦΟΡΑ

Δεν πάμε καλά – Σοκ στα Φιλιατρά: Κpέμασε τον σκύλο σε δέντρο και χόρευε γύρω του μετά τον θάνατό του

Αυτόπτης μάρτυρας τράβηξε βίντεο και κάλεσε την Αστυνομία – Εξαφανισμένος ο δράστης

Αδιανόητη κτηνωδία στα Φιλιατρά με θύμα εναν σκύλο. Άνδρας κρέμασε το δύστυχο ζώο σε ενα δέντρο και αφού το έδερνε ακόμα και μετά τον θάνατό του, στη συνέχεια έβαλε λαϊκή μουσική και χορευε ημίγυμνος σαν κανίβαλος, γύρω απο το άψυχο σώμα του βασανισμένου τετραπόδου.

Το βίντεο που φέρνει στη δημοσιοτητα το protothema.gr και αποτυπώνουν τη φρικαλεοτητα σε βάρος του ζώου, που σημειώθηκε στις 6 το απόγευμα της 1ης Μαΐου, τράβηξε αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος κάλεσε και περιπολικό.

Αστυνομικοι του Α.Τ. Φιλιατρών που έσπευσαν στο σημείο είδαν το υλικό, πλην όμως δεν κατάφεραν να βρουν τον άνδρα, ο οποίος ειχε προλάβει να εξαφανιστεί!

Εκτός απο την Αστυνομία, ειδοποιήθηκαν και φιλοζωικές οργανώσεις, σχηματίστηκε δικογραφία και ο φάκελος με την κατάθεση του αυτόπτη μάρτυρα και το οπτικό υλικό διαβιβάστηκε στον Εισαγγελέα.

Λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ο ιδιοκτήτης του ζώου, εχει κληθει σήμερα συνοδευόμενος απο τον δικηγόρο του να δώσει ανωμοτί κατάθεση και στη συνέχεια, ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την εξέλιξη της ζοφερής αυτής ιστορίας.

Η δικηγόρος της Πανελλήνιας Φιλοζωικής Εταιρείας κυρία Έλενα Αρβανίτη τονίζει στο protothema.gr πως: «Αποβλέποντας στην παραδειγματική τιμωρία και στην παραπομπή για κακούργημα του αυτουργού της ειδεχθούς θανάτωσης ζώου συντροφιάς στα Φιλιατρά,

η Π.Φ.Π.Ο και ο φιλοζωικός σύλλογος Καλαμάτας, δήλωσαν παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κυπαρισσίας».

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button