ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος – Έσβησε για πάντα το χαμόγελο της Σκεύης…

Θρήνος – Έσβησε για πάντα το χαμόγελο της Σκεύης…

Την τελευταία πνοή της άφησε την Παρασκευή 04/09, η νεαρή Σκεύη Οδυσσέως από την Λευκωσία, η οποία έδινε μεγάλη μάχη με την λευχαιμία.

Την θλίψη της για τον άδικο χαμό της νεαρής εξέφρασε η ομόνοια, καθώς όπως αναφέρει σε ανάρτηση της: «Με θλίψη πληροφορηθήκαμε το θάνατο της Σκεύης Οδυσσέως, μιας αγνής Ομονοιάτισσας. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της. Η Σκεύη το τελευταίο διάστημα έδινε μάχη με τη λευχαιμία, όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει. Τίποτα δεν μπορεί να σβήσει τις στιγμές που ζήσαμε παρέα στα γήπεδα και ποτέ δεν θα ξεχάσουμε την στήριξη που παρείχες για την ίδρυση του συνδέσμου μας. Καλό ταξίδι Σκεύη, δώσε μια αγκαλιά και στα υπόλοιπα αδέρφια μας που έφυγαν νωρίς…».

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button