ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τζιχαντιστές λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου ζευγάρι κατηγορώντας το για προγαμιαίες σχέσεις!

Στο Ιράκ

Σε κεντρικό σημείο της Μοσούλης – Ανατριχιαστικές φωτογραφίες – Στο… κοινό ακόμα παιδιά και γυναίκες

Σε ένα ακόμα αποτρόπαιο έγκλημα προχώρησαν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ, καθώς λιθοβόλησαν νεαρό ζευγάρι με την κατηγορία ότι είχαν ερωτική επαφή πριν το γάμο.

2[

 

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο, οι μαχητές του ΙΚ αφού έδεσαν τα χέρια και τα μάτια του άνδρα και της γυναίκας, τους μετέφεραν σε κεντρικό σημείο της Μοσούλης, όπου τους εκτέλεσαν.

2[

 

Ανατριχιαστικό, μάλιστα, είναι ότι για να παρακολουθήσουν το… θέαμα συγκεντρώθηκαν δεκάδες κατοίκων, εκ των οποίων πολλά παιδιά και γυναίκες.

2[

 

Σαν να μην έφτανε αυτό, πολλά είναι τα παιδιά που φρόντισαν, προφανώς με την προτροπή των γονέων τους, να σκαρφαλώσουν στις πλάτες των πατεράδων τους για να δουν ακόμα πιο καλά την εκτέλεση.

2[

 

πηγη protothema.gr

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button