ΥΓΕΙΑ

Έκτακτο Alert! Βρέθηκε η σορός του Μπάμπη στο Μεσολόγγι

Στην περιοχή Κάμπος Ευηνοχωρίου την εντόπισε ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος - Στο σημείο και ιατροδικαστής

Επί ποδός βρέθηκε η Ελληνική Αστυνομία στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου καθώς νωρίς το απόγευμα έγινε γνωστό πως εντοπίστηκε σορός με αποτέλεσμα να εξετάζεται εάν ανήκει στον αγνοούμενο Μπάμπη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η σορός εντοπίστηκε στην περιοχή Κάμπος Ευηνοχωρίου και στο σημείο βρίσκεται δυνάμεις της ΕΛΑΣ προκειμένου να διαπιστωθεί εάν όντως πρόκειται για τον 31χρονο άνδρα.

Ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της Αστυνομίας ερεύνησε τον βάλτο στην συγκεκριμένη περιοχή. Λίγο πριν τις 17:00 επιβεβαιώθηκε σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr πως η σορός ανήκει στον αγνοούμενο άνδρα.

Σε απολογία ο 50χρονος κρεοπώλης

Στο σημείο μάλιστα μετέβη ιατροδικαστής. Κατά πληροφορίες μάλιστα η σορός είναι σε κακή κατάσταση και μένει να φανεί πλέον πώς έχασε τη ζωή του ο άτυχος νεαρός.

Εθελοντής διασώστης μιλώντας στο protothema.gr, αναφέρει πως η σορός βρέθηκε από τον σκύλο της Αστυνομίας Κ9 σε ένα αυλάκι του βάλτου στο τέλος μίας τριφυλλιάς με ρύζια.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με τις πληροφορίες η σορός του Μπάμπη θα μεταφερθεί στο νεκροτομείο ενώ το σημείο στο οποίο εντοπίστηκε θα παραμείνει όλο το βράδυ με φύλαξη από την Ελληνική Αστυνομία έτσι ώστε την Τρίτη να ξεκινήσουν εκ νέου οι έρευνες για την εύρεση του όπλου.

Υπενθυμίζεται πως από τα ξημερώματα, έφτασε στο Πρωτοδικείο Μεσολογγίου, ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος συνελήφθη ως βασικός μάρτυρας για την εξαφάνιση του αγνοούμενου Μπάμπη.

Οι Αρχές έβαλαν από νωρίς κάγκελα έξω από τα δικαστήρια υπό το φόβο του μαινόμενου πλήθους.

 

 

Να σημειωθεί πως ο κρεοπώλης κατηγορείται για ανθρωποκτονία από δόλο κατά του 31χρονου, ο οποίος παραμένει εξαφανισμένος από της 4 Ιανουαρίου.

To διαβάσαμε εδώ protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button