ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρός από ηλεκτροπληξία μέσα στην πισίνα του βρέθηκε ο επιχειρηματίας Χρήστος Σταυριανος

Θρήνος στην Πάτρα για τον τραγικό χαμό του αγαπητού επιχειρηματία

Σοκ έχει προκαλέσει στην Πάτρα ο τραγικός θάνατος του του γνωστού επιχειρηματία Χρήστου Σταυριανού. Ο 72χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης «Crystal Gallery» στην Πάτρα εντοπίστηκε νεκρός μέσα στην πισίνα του σπιτιού του στο Λυκοχωρό από συγγενείς του, το πρωί της Πέμπτης. Ο άτυχος επιχειρηματίας επιχείρησε να επιδιορθώσει τον φωτισμό στην πισίνα του, ενώ είχε νερό, με αποτέλεσμα να υποστεί ηλεκτροπληξία και να αφήσει την τελευταία του πνοή. Άτομα της οικογένειάς του τον εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του και κάλεσαν άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Γνώμη, ο Χρήστος Σταυριανός ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία της Πάτρας αλλά και στον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής. Μετά από τον γάμο του με την Μαίρη Ιγγλέση, ανέλαβαν την συνέχιση της επιχείρησης του πατέρα της και στη συνέχεια άνοιξαν κατάστηµα µε κρύσταλλα και υαλικά είδη στην πλατεία Όλγας. Ακολούθησε το κατάστηµα Crystal Gallery στην οδό Κορίνθου.

Ο Χρήστος Σταυριανός ήταν πολύ κοινωνικός, δοτικός και ευγενικός με τους συμπολίτες του, ενώ στο παρελθόν είχε ασχοληθεί ενεργά µε τον Εµπορικό Σύλλογο της Πάτρας. Τα παιδιά και τα εγγόνια του τον λάτρευαν και δεν μπορούν να πιστέψουν πώς έχασαν τόσο ξαφνικά τον στυλοβάτη τους. Οικογένεια, φίλοι και συγγενείς θα του πουν το τελευταίο αντίο το ερχόμενη στις 6 µ.µ. στον Τρίτη Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης Πατρών.

πηγη newsbreak.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button