ΔΙΑΦΟΡΑ

Ξέσπασε σε λυγμούς ο γιος του Βογιατζή: Λίγο πριν πεθάνει μου άνοιξε την ψυχή του, μου ζήτησε συγγνώμη- Αναπληρώσαμε τον χαμένο χρόνο

Για τον πατέρα του, Γιάννη Βογιατζή, μίλησε στον Alpha ο γιος του Βασίλης, λίγο μετά τον θάνατο του τραγουδιστή σε ηλικία 89 χρονών.

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του στην κάμερα του «Super Κατερίνα», ο Βασίλης Βογιατζής δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά του.

«Αισθάνομαι λύπη που έχασα τον πατέρα μου αλλά και περηφάνια γιατί έχει αφήσει πίσω του τα τραγούδια του και την ιστορία του» είπε αρχικά.

«Οι τελευταίες μου στιγμές μαζί του ήταν πάρα πολύ ωραίες. Συζητήσαμε πολλά πράγματα, τα οποία δεν τα είχαμε συζητήσει τόσα χρόνια, μου άνοιξε την ψυχή του και εγώ την δική μου. Συνιστώ σε όλους τους ανθρώπους να μιλάνε στους γονείς τους, γιατί μπορεί κάποια στιγμή να μην προλάβουν. Μου ζήτησε συγγνώμη σε ότι είχε κάνει λάθος και του ζήτησα και εγώ. Αγκαλιαστήκαμε και κλαίγαμε» σημείωσε ο Βασίλης Βογιατζής.

«Όταν ο πατέρας μου μου είπε ότι είναι περήφανος για εμένα, ένιωσα πάρα πολύ ωραία. Λίγο πριν κλείσει τα μάτια του μου έδωσε την ευχή του, μου είπε να προσέχω τον εαυτό μου, τον αδελφό μου και την γυναίκα του» συμπλήρωσε.

πηγη thecaller.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button