ΔΙΑΦΟΡΑ

ΘΡΗΝΟΣ. Νεκρός χθές ο Λουκάς Στιβακτάς.

ΘΡΗΝΟΣ. Νεκρός χθές Λουκάς Στιβακτάς. Το μυστικό που…

Βαρύ πένθος για την ραδιοφωνική πιάτσα με την είδηση του θανάτου του 44χρονου Λουκά Στιβακτά.Ένας νέος άνθρωπος που είχε συνδέσει το όνομά του με επιτυχημένες ραδιοφωνικές εκπομπές σε μερικούς από τους πιο γνωστούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της Λαμίας και με συνεργασίες με μεγάλα ραδιόφωνα της Αθήνας. Ο Λουκάς κρατούσε εδώ και λίγους μήνες ένα μυστικό. Τον καρκίνο με τον οποίο πάλευε.

Το νήμα της ζωής του κόπηκε χθες απότομα στα 44 του χρόνια βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, αλλά και όσους είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί του και να τον γνωρίσουν από κοντά. Δουλευταράς, αλλά πάντα με το χαμόγελο, όλοι έχουν να πουν μόνο καλά λόγια για τον χαρακτήρα του αλλά και για τη δουλειά του. Το ραδιόφωνο και φυσικά η μουσική ήταν οι μεγάλες του αγάπες, ασχολούμενος επαγγελματικά από μικρή ηλικία και ως dj.

Αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Νίκη με την οποία απέκτησε και ένα παιδάκι. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 11:00’ στο Δημοτικό Κοιμητήριο της Ξηριώτισσας.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button