ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος – Νεκρός ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Κούρσας

Ένας από τους πιο γνωστούς και πιο παλιούς επιχειρηματίες του Πύργου ο Παναγιώτης Κρεκουκιώτης (Κούρσας) «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών.

Διατηρούσε για πολλά χρόνια ένα από τις πιο γνωστά καφενεία στην κεντρική πλατεία του Πύργου (το Παλλάδιον) στο χώρο που μετέπειτα στεγάστηκαν τα Goody’s, το Δε Monk και σήμερα το Obi και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους, έχοντας πολλούς πιστούς πελάτες.

Ο Πάνος, έγραψε τη δική του επιχειρηματική διαδρομή στην ιστορία της πόλης. Ξεκίνησε ως εργολάβος – εργοδηγός την επαγγελματική του σταδιοδρομία, όμως αργότερα πέρασε στο χώρο της εστίασης. Αρκετά γνωστά πρόσωπα της πόλης είχαν ως σημείο συνάντησης το “Παλλάδιον” για να βρουν φίλους και να συζητήσουν διάφορα θέματα.

Ήταν παντρεμένος με την Ιωάννα Κρεκουσιώτη και είχαν αποκτήσει δυο παιδιά, τον Γιάννη και την Όλγα. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Παρασκευή στις 5:30 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων και η οικογένεια του παρακαλεί αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο “χαμόγελο του παιδιού”.

πηγη dete.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button