ΔΙΑΦΟΡΑ

Ηλεία: Νέο θρίλερ με αρπαγή ανηλίκου – Το ύποπτο μαύρο βαν χωρίς πινακίδες

Ηλεία: Νέο θρίλερ με αρπαγή ανηλίκου – Το ύποπτο μαύρο βαν χωρίς πινακίδες

Ανησυχητικές διαστάσεις παίρνει πλέον το θέμα με τις αρπαγές παιδιών στο νομό.

Λίγες ώρες μετά τη νέα καταγγελία για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου στο νομό Ηλείας, και πιο συγκεκριμένα στην Κάτω Παναγιά του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, μια ακόμη περίπτωση ύποπτου βαν έρχεται να προκαλέσει αναστάτωση, αυτή τη φορά σε χωριό του Πύργου.

Τον τρόμο έζησε ακόμα μια οικογένεια, αυτή τη φορά στην περιοχή του Σκουροχωρίου, όπου κατά τις απογευματινές ώρες μαύρο βαν με πινακίδες που είχαν αφαιρεθεί νωρίτερα από τους επιβαίνοντες του πλησίασε ένα κοριτσάκι περίπου εννιά χρονών που έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του με σκοπό την αρπαγή.

Η παράξενη εικόνα ενός σταματημένου μαύρου βαν δίχως πινακίδες έξω από την αυλή του σπιτιού τους, άμεσα έγινε αντιληπτή από τη μητέρα του κοριτσιού που κάλεσε την κόρη της κοντά της φωνάζοντας και ουσιαστικά γλίτωσε το παιδί της από τα χειρότερα.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε μόλις 100 μέτρα μακριά από την αγορά του Σκουροχωρίου και στο δρόμο προς Μυρτιά, με την αστυνομία να ειδοποιείται άμεσα και να σπεύδει στο σημείο προκειμένου να πραγματοποιήσει τις απαραίτητες έρευνες που θα την οδηγήσουν στην εύρεση του οχήματος.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξαν κάτοικοι της περιοχής, στο μαύρο βαν πιθανότητα επέβαιναν τρεις άνδρες τους οποίους και είδαν νωρίτερα να αφαιρούν τις πινακίδες από το όχημα.

Προσπάθησαν να αρπάξουν 8χρονο με άλλο βαν!

Φόβο και ανησυχία προκαλεί η μαρτυρία του δημοτικού συμβούλου, προέδρου του ΝΑΟΚ και του ελαιουργικού συνεταιρισμού της Κάτω Παναγιάς του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, Αντώνη Σοφιανού.

Σύμφωνα με τον κ. Σοφιανό, την Τετάρτη 15 Ιουλίου, νωρίς το μεσημέρι, ένα λευκό αυτοκίνητο τύπου βαν, χωρίς πινακίδες, εθεάθη στη γειτονιά του. Την ίδια ώρα ένα μικρό αγόρι έπαιζε έξω από το σπίτι του και οι επιβαίνοντες στο ύποπτο όχημα του επιτέθηκαν, με σκοπό όπως αναφέρει να το απαγάγουν.

Το μικρό αγόρι πρόλαβε να ξεφύγει, τρέχοντας και φωνάζοντας, και μπήκε γρήγορα στην αυλή του σπιτιού του.

Ο κ. Σοφιανός εφιστά την προσοχή όλων των γονιών και των παιδιών που ζουν στο χωριό, αλλά και στις γύρω περιοχές.

Πηγή: patrisnews.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button