ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία στην Αχαΐα: Αυτοκτόνησε με καραμπίνα!

Σύμφωνα με το thebest.gr, τον άνδρα εντόπισε νεκρό η σύζυγός του στην αποθήκη του σπιτιού τους όταν επέστρεψε από τα ψώνια.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία.

Συναγερμός στην Πάτρα: Τραγουδιστής εξαφανίστηκε και απειλούσε να αυτοκτονήσει!

Σοκαριστικές στιγμές έζησε η κοινωνία της Πάτρας τις τελευταίες ώρες, αφού γνωστός τραγουδιστής είχε εξαφανιστεί και σήμανε συναγερμό το βράδυ της Δευτέρας (17/5), αναφέροντας σε ανάρτησή του πως σκόπευε να αυτοκτονήσει.

Ο Πατρινός καλλιτέχνης Νικόλας Αδάμ, όπως αναφέρει το patrastimes.gr, με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο facebook, ανέφερε ότι βάζει τέλος στη ζωή του «πριν μου την πάρουν αυτοί».

Οι στιγμές αγωνίας για τον Πατρινό καλλιτέχνη

Όπως ήταν φυσικό, τεράστια ήταν η ανησυχία σε φίλους και γνωστούς του καλλιτέχνη, οι οποίοι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί του, ενώ αμέτρητα ήταν τα σχόλια γεμάτα φόβο και αγωνία κάτω από την ανάρτηση του καλλιτέχνη. Σημεία ζωής έδωσε λίγο μετά τις 11 το βράδυ, με μια τραγωδία να γράφεται νωρίτερα στην περιοχή.

Λίγο αργότερα επανήλθε με νεότερη ανάρτηση στην οποία έγραφε: «Αν δεν είχα εσάς θα είχα φύγει. Σας ευχαριστώ η αστυνομία είναι δίπλα μου μη φοβάστε έχω καθαρό μυαλό… Δεν είχα άλλη επιλογή… Δεν περίμενα τόσο αγάπη και άμεση στήριξη με βοηθάτε να μείνω όρθιος!!!».

ΠΗΓΗ: athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button