ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ

H ΣΜΥ τίμησε τον Προστάτη της… τον Άγιο Γεώργιο!

 

Με την δέουσα επισημότητα αν και οι Θρησκευτικές και Πολιτικές Αρχές του… τόπου δεν παρευρέθηκαν (απουσίαζαν και οι δύο Μητροπολίτες της Περιοχής, Ο Τρίκκης κ.κ Αλέξιος και ο Σταγών και Μετεώρων κ.κ Σεραφείμ)!

Δεν γνωρίζουμε το γιατί ίσως να είχαν ανειλημμένες υποχρεώσεις οι Μητροπολίτες

Με τον Δήμαρχο Τρικκαίων να είναι ευτυχώς παρών (φώτο),απουσίαζε όμως ο Αντιπεριφειάρχης Τρικάλων κ. Μιχαλάκης ,η Σχολή τίμησε τον Μεγαλομάρτυρα και Προστάτη της Άγιο Γεώργιο!

Εκείνο που έχουμε να επισημάνουμε ήταν η άψογη παράσταση των Σπουδαστών της Σχολής που απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι μόνο τυχαία δεν είναι η Ιστορική διαπίστωση ότι εδώ και δεκαετίες βγάζει μόνο Ηγέτες!

Στο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί καμαρώστε τους Σπουδαστές αλλά και τους Αξιωματικούς εκπαιδευτές τους που με την λεβεντιά τους δείχνουν να μην ξεχωρίζουν απο τους Σπουδαστές και τις Σπουδάστριες που εκπαιδεύουν !

Να επισημάνουμε την Παρουσία του Τ/Σ του Παραρτήματος της ΕΑΑΣ Τρικάλων που πάντα είναι παρών στις εκδηλώσεις της Σχολής …Όπως και το πλήθος των Αποστράτων Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και της ΕΛ.ΑΣ!

Πάντα όμως και εδώ να το τονίσουμε δίνουν το Παρόν η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων και Π.Υ Τρικάλων

Για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια το παρών έδωσε στη Σχολή με πολιτική περιβολή μια εμβληματική μορφή που χρόνια τώρα ήταν η ψυχή της Σχολής ,ο «Ταξίαρχος ε.α απίστευτο» Αγγελάκης Θεμιστοκλής ! (φώτο)

Στον Ταξίαρχο Αγγελάκη θα αφιερώσουμε ειδικό άρθρο μια και από ότι μας ανέφεραν οι Αξιωματικοί της Σχολής δεν υπάρχει Απόφοιτος της Σχολής εδώ και πολλά χρόνια που να μην έχει νιώσει την αγάπη ,την καθοδήγηση και την προστασία του κ Αγγελάκη !

Ο Διοικητής της Σχολής Ταξίαρχος Λιάκος Γεώργιος !

Εντύπωση μας έκανε η άψογη εμφάνιση Ομάδας Μαχητών της ΣΜΥ με στολή Μάχης σταθερό και ίσιο βλέμμα και αποφασιστικότητα (φώτο). Μπράβο παίδες !

Την Πέμπτη 23 Απριλίου 2015 και ώρα 12:00 πραγματοποιήθηκε, στην έδρα της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, ο εορτασμός του Προστάτη του Στρατού Ξηράς (πλην Πυροβολικού) Μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεωργίου.

Ακολουθούν Εικόνες απο την σημερινή Τελετή που η ΣΜΥ τίμησε τον Άγιο Γεώργιο…O Υποδοικητής της Σχολής σε πρώτο πλάνο!

 

πηγη http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button