ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος στα Καλάβρυτα Πέθανε από κορωνοϊό ο Αλέξανδρος Ρήγας

Θρήνος επικρατεί στα Καλάβρυτα, καθώς ένας 30χρονος πυροσβέστης που δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού, εν τέλει έχασε τη ζωή του από την εν λόγω ασθένεια, αφήνοντας πίσω δύο μικρά παιδιά.

Ο 30χρονος Αλέξανδρος Ρήγας που «έσβησε» από κορωνοϊό ήταν αγαπητός σε όλα τα Καλάβρυτα, παντρεμένος και πατέρας δύο μικρών παιδιών, ωστόσο δεν είχε κάνει το εμβόλιο, τη στιγμή που άλλος ένας κάτω των 30 είχε την ίδια κατάληξη.

Πάλευε για δύο μήνες με τον ιό

Σύμφωνα με το kalavrytanews.com, o άτυχος πυροσβέστης νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου του Ρίου Αχαΐας, χτυπημένος από τον Covid19.

Πάλεψε σκληρά από τα μέσα Αυγούστου οπότε και νόσησε, αλλά, δυστυχώς, δεν άντεξε και το πρωί της Δευτέρας (18.10.2021) άφησε την τελευταία του πνοή.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 30χρονος δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας ούτε και είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Την Τρίτη (19.10.2021), συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι του Αλέξανδρου θα πουν το τελευταίο αντίο στην Κέρτεζη Καλαβρύτων.

Ανείπωτος πόνος – Νεκρή μόλις στα 34 της χρόνια η Βάσω Λάκου

Ένας υπέροχος άνθρωπος με το χαμόγελο στα χείλη από μικρό παιδί μέχρι και τα 34 της χρόνια, πρόθυμη πάντα να βοηθήσει τον συνάνθρωπο, τον φίλο, την οικογένειά της.

Με μία πάρα πολύ δυσάρεστη είδηση ξύπνησε η κοινωνία της Ελασσόνας, αφού η Βάσω Λάκου έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος τους συνανθρώπους και τους φίλους της.

Η Βάσω σπούδασε Διεθνείς Σχέσεις και εργαζόταν τα τελευταία χρόνια στη Κω. Παρουσίασε σε σύντομο χρονικό διάστημα σοβαρό πρόβλημα υγείας και έδωσε τιτάνια μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, δυστυχώς όμως χωρίς να τα καταφέρει.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button