ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε ο Αμερικανός κωμικός Teddy Ray σε ηλικία 32 ετών – «Άγνωστα» τα αίτια του θανάτου

O Αμερικανός κωμικός Teddy Ray, ο οποίος ήταν κυρίως γνωστός για την πρόσφατη εμφάνισή του στο «Pause with Sam Jay» του HBO Max, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 32 ετών.

Το καλωδιακό κανάλι Comedy Central επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου αναφέροντας στο Twitter: «Ο Teddy Ray ξεκαρδιστικός και αγαπημένος καλλιτέχνης. Θα λείψει πολύ σε όλη την κοινότητα της κωμωδίας».

Οι Los Angeles Times ανέφεραν πως η αστυνομία της κομητείας Ρίβερσαϊντ έλαβε μία αναφορά το πρωί της Παρασκευής για θάνατο άνδρα σε ιδιωτική οικία στην Καλιφόρνια. Η αιτία του θανάτου «παραμένει άγνωστη» και η σορός του εξετάζεται από ιατροδικαστή, διευκρίνισαν οι Αρχές.

Ο κατά κόσμον Theadore Brown γεννήθηκε στο Λος Άντζελες και κατάφερε να ξεχωρίσει στον χώρο της κωμωδίας μέσω των stand-up του. Έγινε σταρ του διαδικτύου και είχε γίνει πηγή έμπνευσης για πολλά memes.

Είχε κάνει και αρκετές εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές, ενώ ήταν μέλος της «οικογένειας» του MTV πριν ενταχθεί στο δυναμικό της HBO.

Η είδηση του θανάτου του έχει προκαλέσει θλίψη στον χώρο του, με συναδέλφους του να αποχαιρετούν «τον δημιουργικό άνθρωπο και φίλο».

Με πληροφορίες από People

πηγη .lifo.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button