ΔΙΑΦΟΡΑ

«Τέτοιο χαμόγελο πώς να σβήσει»: Βαρύ πένθος για την 36χρονη Χρυσούλα – Έφυγε νωρίς η προπονήτρια εκατοντάδων κοριτσιών

Βαρύ πένθος για την ομάδα βόλεϊ κορασίδων του Παναθλητικού Ομίλου Μουδανιών, καθώς έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 36 ετών, η προπονήτρια, Χρυσούλα Κατριλιώτη.

Έφυγε πολύ νωρίς, μόλις στα 36 της χρόνια, η Χρυσούλα Κατριλιώτη

Βαρύ το πένθος για την ομάδα μας…
Σήμερα έφυγε από κοντά μας ένα μέλος της οικογένειας μας…
Η προπονήτρια των κοριτσιών, η δική μας Χρυσούλα Κατριλιώτη, μόλις 36 ετών…
Είμαστε συγκλονισμένοι…
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους…
Χρυσούλα, θα σε έχουμε πάντα στην καρδιά μας…
Δεν υπάρχουν λόγια…

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν την 36χρονη Χρυσούλα Κατριλιώτη

Εφυγε απο τη ζωη ενας άγγελος που μεγαλώσαμε μαζί στην Ποτίδαια μας.
Η Χρυσούλα Κατριλιώτη 36 ετών.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της.
Χρύσα δεν προλάβαμε να πιούμε τον καφέ που λέγαμε.
Καλό ταξίδι..

 

Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αθλητική οικογένεια και τους οικείους της προπονήτριας Χρυσούλας Κατριλιώτη, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.
Οι άνθρωποι του συλλόγου μας που είχαμε την ευλογία να γνωρίσουμε, να συνεργαστούμε και να αντιμετωπίσουμε μέσα στο γήπεδο την Χρυσούλα, αναγνωρίζαμε στο πρόσωπό της μία γλυκύτατη φυσιογνωμία με τεράστια και ανιδιοτελής αγάπη για τα παιδιά και το αγαπημένο μας άθλημα.

Το βόλεϊ θα είναι φτωχότερο και ο ΠΟΜ VolleyBall Team θα στερείτε πλέον τη δυσαναπλήρωτη αξία και το χαμόγελο της αγαπητής σε όλους μας Χρυσούλας, αν και φρόντισε βέβαια για εξίσου άξιους συνεχιστές.
Χρυσούλα, το προ εβδομάδας “Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα!!” δεν το εκλάβαμε ως αποχαιρετιστήριο, αλλά πραγματικά εμείς θα έπρεπε να σε ευχαριστούμε, δεν προφτάσαμε!

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει και ο Θεός ας δώσει κουράγιο στην οικογένειά της για να αντιμετωπίσει τη μεγάλη απώλεια και αυτό το βαρύ πένθος.
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Μυγδονιακού

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button