ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος στην Καβάλα – Νεκρή η 18χρονη Χριστιάννα. Τι λέει ο τραγικός πατέρας

Σπαραγμός στην κοινωνία της Καβάλας από τον χαμό της 18χρονης Χριστιάννας, που πάλευε με επιθετική μορφή καρκίνου.

Η κατάστασή της είχε επιδεινωθεί και το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Πριν απο λίγες μέρες η Ένωση Γονέων των σχολείων της Καβάλας είχε απευθύνει έκκληση για οικονομική ενίσχυση της οικογένειάς της ώστε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο του εξωτερικού.

Την ανακοίνωση του θανάτου της Χριστιάνας, έκανε ο ίδιος ο πατέρας της, Νίκος Λέσι, γράφοντας στο Facebook: “Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνω την απώλεια της κόρης μου Χριστιάνας, είθε ο Θεός να την αναπαύσει στον παράδεισο.”

Η ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Γονέων Δήμου Καβάλας ανέφερε: “Υπάρχει άμεση ανάγκη οικονομικής στήριξης της οικογένειας της Χριστιάνας Λέσι, 18 ετών, από την Καβάλα, που πάσχει από επιθετικό καρκίνο και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης σε κρίσιμη κατάσταση.

Ως Ένωση Γονέων παίρνουμε την πρωτοβουλία για να κάνουμε γνωστή την ανάγκη της οικογένειας και παρακαλούμε όλους τους Συλλόγους Γονέων και όποιον άλλον επιθυμεί, να βοηθήσει οικονομικά.” Δυστυχώς όμως η 18χρονη έφυγε από τη ζωή μετά τη μεγάλη της μάχη.

“Έφυγε” από τη ζωή ο Δημήτρης Μαρκής

Θάνατος: Θρήνος επικρατεί στη κοινότητα της Λέσβου διότι “έφυγε” από τη ζωή ο Δημήτρης Μακρής ο οποίος ήταν αγαπημένος από όλο τον κόσμο της περιοχής.

Σημειώνεται ότι “έχασε” τη μάχη με τον κορωνοϊό ο Γιώργος Λιακάκης ο οποίος ήταν 42 ετών και ήταν γνωστός και αγαπητός από όλους μέσα από το επάγγελμα του ως οπερατέρ.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου απεβίωσε σε ηλικία 84 ετών ο οποίος γεννήθηκε το 1936 στο Κεράμι της Λέσβου και ήταν γνωστός στην κοινότητα.

Θάνατος: Ποιος ήταν ο Δημήτρης Μαρκής

Ειδικότερα πέθανε χθες (27-02-2021) ο Δημήτρης Μαρκής. Γεννήθηκε το 1936 στο Κεράμι της Λέσβου. Ήταν το τέταρτο παιδί της οικογένειας του Κώστα Μαρκή από τη Σμύρνη και της Χρυσοθεμης Ιωάννου από το Κεράμι. Στη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου μετακινείται με την οικογένεια του στην Αθήνα.

Από τα 12 του χρόνια μπήκε στη βιοπάλη. Τέλειωσε το 7ο νυκτερινό Γυμνάσιο Παγκρατιου. Το 1954 μπήκε με υποτροφία στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου της Αθήνας και όντας εργαζόμενος φοιτητής έλαβε το πτυχίο του με άριστα 10!

Υπηρέτησε στον στρατό ως «μουλαράς» («αμαρτίες προφανώς του πρόσφυγα εργάτη πατέρα μας πλήρωσε» σημειώνει με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο αδελφός του γνωστός δικαστής, επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Βασίλης Μαρκής).

Στις αρχές της δεκαετίας του 1960 συνέχισε τις σπουδές του στη Γερμανία. Ήταν τόσο λαμπρές οι επιδόσεις του, ώστε μέσα σε λίγα χρόνια έγινε τακτικός καθηγητής στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστήμιου της Φρανκφούρτης όπου και δίδαξε για πολλά χρόνια.

Στα μέσα της δεκαετίας του 1980 επέστρεψε στην Ελλάδα. Καθηγητής Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, Κοσμήτορας της Φιλοσοφικής Σχόλης και πρώτος εκλεγμένος Πρύτανης του Πανεπιστήμιου, θέση που υπηρέτησε για δυο συνεχείς περιόδους.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button