ΔΙΑΦΟΡΑ

Κατέρρευσε δεκαώροφη πολυκατοικία στο Ιράν: Τουλάχιστον πέντε νεκροί – Δείτε εικόνες αποκάλυψης

Εκτιμάται ότι 80 πολίτες έιναι εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια στην πόλη Αμπαντάν

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου από το Ιράν όπου σήμερα κατέρρευσε κτίριο 10 ορόφων με αποτέλεσμα να ανασυρθούν πέντε πολίτες νεκροί. Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά Μέσα τουλάχιστον 80 άνθρωποι βρίσκονται εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια της πολυκατοικίας με τις Αρχές να φοβούνται πως ο απολογισμός των νεκρών θα μεγαλώσει τις επόμενες ώρες.

Οι επιχειρήσεις διάσωσης βρίσκονται σε εξέλιξη στην πόλη Αμπαντάν, ενώ ομάδες αρωγής στέλνονται από άλλες πόλεις για να συνδράμουν.

 

Οι επιχειρήσεις διάσωσης βρίσκονται σε εξέλιξη στην πόλη Αμπαντάν, ενώ ομάδες αρωγής στέλνονται από άλλες πόλεις για να συνδράμουν. Υπάρχουν αναφορές σε ιρανικά Μέσα ότι πολίτες πήραν στο κυνήγι τον Δήμαρχο της πόλης που επιχείρησε να εμφανιστεί στο σημείο της κατάρρευσης.

 

Βοιωτία: Θρήνος για 58χρονο χειριστή μηχανημάτων που έπεσε σε γκρεμό 100 μέτρων!

Έπεσε στον γκρεμό με το επαγγελματικό όχημα που οδηγούσε στην περιοχή της Παναγίας Καλαμιώτισσας –  ΕΜΑΚ και Πυροβεστική επιχείρησαν για την ανάσυρση της σορού

Δυστύχημα σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα μεθύμα έναν  58χρονο χειριστή μηχανημάτων στη Βοιωτία, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν έπεσε με το επαγγελματικό του όχημα σε γκρεμό ύψους 100 μέτρων!  Το τραγικό γεγονός σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (23/5) στην περιοχή της Παναγίας Καλαμιώτισσας Βοιωτίας, όπου ο άτυχος άνδρας εργαζόταν στο δρόμο που οδηγεί στο Κυριάκι, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το μηχάνημα που οδηγούσε έφυγε ξαφνικά στον γκρεμό, οδηγώντας τον 58χρονο σε ακαριαίο θάνατο. Για την ανάσυρσή του επιχείρησαν 22 πυροσβέστες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιβαδειάς μαζί με την ειδική ορειβατική ομάδας της 7ης ΕΜΑΚ.

Η σορός του παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά της στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς.

 

 

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

 

 

 

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button