ΔΙΑΦΟΡΑ

ΘΡΗΝΟΣ στην Πάτρα. Βγήκε για καφέ στο μπαλκόνι του και πέθανε…

ΘΡΗΝΟΣ στην Πάτρα. Βγήκε για καφέ στο μπαλκόνι του και πέθανε…

Νεκρός στο μπαλκόνι του σπιτιού του εντοπίστηκε μετά τις 11.00 σήμερα Σάββατο το πρωί ένας άνδρας. Νωρίτερα είχε βγεί για να πιεί τον πρωϊνο καφέ του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γείτονες είδαν τον 69χρονο άνδρα να είναι πεσμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του, επί της οδού Βύρωνος και Σμύρνης, και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσε και η αδελφή του, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Για τον άτυχο άνδρα όμως, ήταν ήδη αργά, καθώς είχε καταλήξει από ώρα. Από την αστυνομία διενεργείται έρευνα για τα αίτια θανάτου του.

Νεκρός χθές το βράδυ γνωστός επιχειρηματίας της νύχτας. Μιχάλη καλό ταξίδι

Θλίψη στη Ρόδο απο την είδηση του θανάτου του γνωστού επιχειρηματία Μιχάλη Ταχλιαμπούρη. Τον Μιχάλη έτυχε να τον γνωρίσω το 2013…

όταν μου περιέγραφε την τρέλα που ήθελε να κάνει πράξη στο μαγαζί του…Ένα μαγαζί που στην πόλη της Ρόδου είχε φιλοξενήσει όλους τους μεγάλους καλλιτέχνες.

Ένας άνθρωπος πολύ δοτικός οξυδερκής και πολύ πιο μπροστά απο την εποχή του.

Δυστυχώς τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου της Ρόδου με καρδιολογικά προβλήματα και δεν τα κατάφερε. Μάλιστα πρίν απο έξι μήνες έχασε την μάχη με την ζωή ο αδερφός του Σταμάτης.

Καλό ταξίδι ψηλέ…nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button