ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος στο θέατρο – Νεκρή πρίν από λίγο κορυφαία Ελληνίδα ηθοποιός

“Έφυγε” σήμερα η εξαιρετική ηθοποιός Ελπίδα Μπραουδάκη. Γεννημένη στην Κρήτη έλαβε μέρος σε πολλές θεατρικές παραστάσεις και σε ταινίες του παλιού Ελληνικού κινηματογράφου.

Σημαντική η παρουσία της σε τηλεοπτικές σειρές όπως το “Χορεύοντας στη σιωπή” (2002)”, “Η αγάπη ήρθε από μακριά” (2002) “Μη μου λες αντίο”(2004), “Ανατομία ενός εγκλήματος” κ.α… Παντρεύτηκε την δεκαετία του ΄70 με τον επίσης ηθοποιό Γιώργο Μάζη αλλά χώρισαν λίγα χρόνια αργότερα. ”Δάνεισε” τη φωνή της σε αρκετές μεταγλωττισμένες σειρές.

Την γνωστοποίηση του θανάτου της έκανε σήμερα ο ανιψιός της μέσω του FΒ: “ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΘΕΙΑ.

Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΠΡΑΟΥΔΑΚΗ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΣΤΟ ΕΜΠΡΟΣΝΕΡΟ (ΜΠΡΟΝΙΕΡΟ) ΑΠΟΚΩΡΟΝΟΥ. ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΛΚΟ…….

ΕΙΧΕ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΝΕΟΚΛΑΣΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ …

ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΗΣ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ……ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 60 ΚΑΙ 70.

ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥΣΟΥ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1990 ΚΑΙ 2000. ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ.

ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΝΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕΣ “ΟΧΙ ΠΑΡΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΝΕΑ ΚΟΠΕΛΑ”!!!!

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΘΕΙΑ.”

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button