ΔΙΑΦΟΡΑ

Μεγάλη έκρηξη πληροφορίες για πολλά θύματα

Μεγάλη έκρηξη πληροφορίες για πολλά θύματα

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.

Μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγο στο Μπρίστολ. Η πυροσβεστική επιβεβαιώνει ότι έχουν χάσει τη ζωή τους πολλοί άνθρωποι χωρίς να είναι σε θέσει να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν σε «μεγάλη έκρηξη» στο Avonmouth, στο Μπρίστολ της Αγγλίας, σήμερα Πέμπτη (3 Δεκεμβρίου).

Οι αυτόπτες μάρτυρες που επικαλείται η τοπική εφημερίδα Bristol Post ανέφεραν ότι οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έσπευσαν στο σημείο, με «τουλάχιστον δέκα ασθενοφόρα» μαζί με δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής.

Η πυροσβεστική υπηρεσία επιβεβαίωσε στην Bristol Post ότι υπήρξαν «πολλά θύματα» ως αποτέλεσμα του συμβάντος, αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες. Πυροσβέστες από έξι διαφορετικούς πυροσβεστικούς σταθμούς κλήθηκαν να βοηθήσουν. Οι Αρχές χαρακτηρίζουν το περιστατικό ως «σοβαρό».

Σύμφωνα με το BBC, η έκρηξη σημειώθηκε σε αποθήκη στο Kings Weston Lane.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button