ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο – Εξελίξεις για την εξαφάνιση της 27χρονης στην Κω

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες για την εξαφάνιση της 27χρονης στην Κω αν και ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος των αρχών.

Στο νησί βρίσκεται ήδη κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ. για να συντονίσει τις έρευνες αναφορικά με την εξαφάνιση της 27χρονης κοπέλας από την Πολωνία. Χθες οι ελπίδες αναπτερώθηκαν όταν αναφέρθηκε πως βρέθηκε το κινητό της 27χρονης, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι νεότερο, αφού διαπιστώθηκε πως έλειπε η κάρτα sim.

Παράλληλα στην Κω θα βρεθεί σήμερα και η μητέρα της, ενώ ο σύντροφος της 27χρονης Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα  δηλώνει με αγωνία: «Δεν έχω σταματήσει λεπτό να την αναζητώ». Ο ίδιος αποκάλυψε και την είδηση της μετάβασης στο νησί της μητέρας της 27χρονης από την Πολωνία μαζί με ομάδα ντετέκτιβ προκειμένου να συνδράμουν στις έρευνες.

Την είδηση γνωστοποίησε το βράδυ του Σαββάτου ο σύντροφος της Αναστάζια στο facebook γράφοντας: «Αύριο (σ.σ. σήμερα, Κυριακή) με την μαμά της Αναστάζια και μια ομάδα ντετέκτιβ θα ψάξουμε την Αναστάζια. Αν θέλει κάποιος να μας βοηθήσει να την ψάξουμε ή γνωρίζει ανθρώπους που θα μας βοηθήσουν στην αναζήτηση, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Κάθε ώρα μετρά. Παρακαλώ κοινοποιήστε όπου μπορείτε».

Εξάφανιση 27χρονης: Νέα στοιχεία από τον δήμαρχο Κω

Κι ενώ οι έρευνες με drones, διασώστες και ειδικό σκύλο συνεχίζονται στην ΕΡΤ μίλησε ο δήμαρχος του νησιού Θεοδόσης Νικηταράς. Αναφέρθηκε μάλιστα σε επιπρόσθετα στοιχεία που δείχνουν κάποια πράγματα, ωστόσο όπως είπε πρέπει να περιμένουμε τις ανακοινώσεις της αστυνομίας.

Κατά τα λοιπά επισήμανε πως η Κως είναι ένας ασφαλής προορισμός, που συρρέουν χιλιάδες τουρίστες, αλλά και πάρα πολλοί που εργάζονται σεζόν.

Για τον συλληφθέντα είπε πως βρίσκεται πολλά χρόνια στο νησί και δεν είχε δώσει κάποιο δικαίωμα, «αν και κάποια πράγματα που βρίσκονται σε εξέλιξη τείνουν κάπου, αλλά θα είμαι εγκρατής».

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ οι άνδρες της ασφάλειας Κω παρουσία εκπροσώπου της δικαστικής αρχής διενήργησαν έρευνα στην οικία του 32χρονου στο Μαρμάρι και συνέλεξαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Ανάλογη έρευνα έγινε και στο δωμάτιο του ξενοδοχείου

στο οποίο έμενε η νεαρή ξενοδοχοϋπάλληλος. Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες στο σώμα του 32χρονου βρέθηκαν ίχνη πάλης, ενώ στο σπίτι του εντοπίστηκαν ξανθές τρίχες και μία μπλούζα με μία κηλίδα αίματος.

 

Στην ΕΡΤ ο σύντροφός της

 

Ο τελευταίος άνθρωπος που φέρεται να μίλησε με την Αναστάζια, ήταν ο 28χρονος Πολωνός σύντροφός της, με τον οποίο είχαν πάει μαζί στο νησί για να εργαστούν, ο οποίος βρίσκεται στα άτομα που εξετάζονται από τις αρχές. Όπως φέρεται να υποστήριξε, η κοπέλα του επικοινώνησε μαζί του λέγοντάς του πως επειδή βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ θα την επέστρεφε ένας φίλος.

Στη συνέχεια, είπε πως έλαβε μήνυμα στο κινητό του που του έλεγε να πάει να την πάρει από συγκεκριμένο σημείο κοντά στο Μαρμάρι, όμως όταν έφτασε δεν την βρήκε κι έτσι μέσω εφαρμογής, εντόπισε το κινητό της τηλέφωνο σε άλλη περιοχή.

Οι αστυνομικοί αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας και άλλα στοιχεία για να ρίξουν «φως» στην υπόθεση.

πηγη lifo.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button