ΔΙΑΦΟΡΑ

Η τραγική ιστορία της τετράχρονης Πόπι που πέθανε από κεταμίνη

Μία υπόθεση που θυμίζει τις συνθήκες θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας – Το άτυχο κοριτσάκι από τη Μεγάλη Βρετανία πέθανε από ανακοπή – Βρέθηκε με μώλωπες σε πόδια και χέρια

Την ώρα που οι έρευνες των αρχών στην πολυεπίπεδη υπόθεση της Πάτρας εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη, με τις συγκλονιστικές πληροφορίες να διαδέχονται συνεχώς η μια την άλλη, το ερώτημα αναφορικά με το που ή ποιος προμήθευσε την κεταμίνη στην κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου,

φονική ποσότητα της οποίας βρέθηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας, εξακολουθεί να αναζητά απαντήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Αχαϊκή Πολιτεία», όλα εξετάζονται, πέρα από το να χορήγησε η Ρούλα Πισπιρίγκου την κεταμίνη, ακόμα και το να εμπλέκεται συγγενικό πρόσωπο.

Έτσι, αν αποδειχτεί ότι η μητέρα σχεδίασε την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, δεν αποκλείεται να εμπνεύστηκε από το θρίλερ θανάτου της 4χρονης Πόπι, από την Μεγάλη Βρετανία, στην οποία η μητέρα της, η 38χρονη Μικαέλα Πάικ χορηγούσε κεταμίνη και μια σειρά από άλλες ναρκωτικές ουσίες για τουλάχιστον έξι μήνες, προκειμένου να κάνει ανενόχλητη σεξ.

koritsaki-ketamini-1

Όπως αποδείχτηκε στην περίπτωση της άτυχης 4χρονης, που άφησε την τελευταία της πνοή τον Ιούνιο του 2013, η μητέρας της που ήταν χρόνια χρήστης ναρκωτικών ουσιών,

με την βοήθεια του φίλου της που ως έμπορος ήταν εκείνος που την προμήθευε με τις παράνομες ουσίες, κάθε φορά που ήθελαν να συνευρεθούν ερωτικά έστελναν το παιδί σε άλλο κόσμο, με αυτά που του έδιναν.

mana-ketamini-1

 

 

andras-ketamini-1

Η μάνα της Πόπι και ο σύντροφός της
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το κορίτσι να καταρρεύσει και να πεθάνει από καρδιακή ανακοπή, μέσα στο σπίτι του συντρόφου της μητέρας της, στο Γκρίμσμπι. Σύμφωνα με την Daily Mail οι διασώστες βρήκαν την 4χρονη χωρίς αναπνοή πάνω στον καναπέ με το χρώμα της να είναι μπλε.

Η νεκροψία-νεκροτομή αποκάλυψε ότι είχε μώλωπες στο άνω μέρος των χεριών, στα πόδια και στους γλουτούς της. Από τις εξετάσεις που έγιναν σε τούφες από τα μαλλιά της βρέθηκε πως στο παιδί είχε χορηγηθεί κεταμίνη και μια σειρά από άλλες ναρκωτικές ουσίες, όπως ηρωίνη και μορφίνη. Το ζευγάρι συνελήφθη και καταδικάστηκε σε πολυετή χρόνια φυλάκιση.

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button