ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος στην ΕΛ.ΑΣ: Πeθανε ξαφνıκά 46χρονη αξıωματικός και μητέρα ενός μıκρού παıδιού

Στο πένθος έχει βυθιστεί η ΕΛ.ΑΣ. στη Λάρισα από την είδηση του ξαφνικού θανάτου της 46χρονης Μαρίας Κορώνη, σήμερα το πρωί 14.04.2024, πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άτυχη γυναίκα, υπηρετούσε ως αξιωματικός αστυνομικός ειδικών καθηκόντων, ψυχολόγος, στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, ενώ ήταν και μητέρα ενός μικρού αγοριού.

Ο σύζυγός της μαζί με άλλο οικείο της πρόσωπο την είδαν να καταρρέει ειδοποιώντας το ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε άμεσα στο σημείο, με τους διασώστες να προσπαθούν με καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση να την κρατήσουν στη ζωή.

Η 46χρονη αξιωματικός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου και διασωληνώθηκε, αλλά δυστυχώς παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε.

Το διαβάσαμε εδώ tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button