ΔΙΑΦΟΡΑ

Πένθος – Δεν άντεξε. Νεκρή η επιχειρηματίας Χάϊδω Χονδρονάσιου

Θλίψη σκόρπισε στην Λάρισα η τραγική είδηση του θανάτου της επιχειρηματία Χάιδως Χονδρονάσιου η οποία έφυγε από την ζωή σε ηλικία 58 ετών μετά από μάχη με σοβαρή ασθένεια.

Ήταν σύζυγος του γνωστού Λαρισαίου εμπόρου υποδημάτων Νίκου Χονδρονάσιου. Άφησε πίσω τον σύζυγό της και τις δύο κόρες τους.

Η κηδεία της τελέστηκε σήμερα το μεσημέρι στη Λάρισα.

Νεκρός κυνηγός στη Φωκίδα – Τα ακριβή αίτια θανάτου αναμένουν από τη νεκροψία

Την αγάπη του για το κυνήγι, πλήρωσε με την ίδια του τη ζωή ένας 82χρονος, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε δύσβατη περιοχή κοντά στο χωριό Χρισσό Φωκίδας.

Ο άτυχος κυνηγός εντοπίστηκε γύρω στη 13:00 το μεσημέρι της Τετάρτης (27/10) στην ανωτέρω περιοχή από φίλους του οι οποίοι προσπάθησαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες και να ειδοποιήσουν ασθενοφόρο και την Αστυνομία Άμφισσας – Δελφών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο 82χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Άμφισσας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από τους αστυνομικούς που ήλεγξαν την περιοχή αποκλείστηκε η τέλεση εγκληματικής ενέργειας, ενώ για τα ακριβή αίτια που προκάλεσε το θάνατό του, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Από το lamiareport

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button