ΔΙΑΦΟΡΑ

Νέα γυναικοκτονία στη Λακωνία: Δολοφόνησε την 36χρονη σύζυγό του

Νέα άγρια γυναικοκτονία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο χωριό Βλαχιώτη της Λακωνίας.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως 40χρονος έπνιξε την 36χρονη γυναίκα του, ενώ σύμφωνα με την ΕΡΤ προκείται για ζευγάρι Αλβανικής καταγωγής.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σπίτι βρίσκονταν τα δύο παιδιά του ζευγαριού ηλικίας 9 και 11 ετών, αλλά και πως η γυναίκα του είχε ζητήσει την ίδια ημέρα να χωρίσουν.

Ο άνδρας – αμέσως μετά τη δολοφονία – φέρεται να τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ομολογώντας το έγκλημά του.

Μετά την ενημέρωση των αρχών, η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Αστυνομικοί από το Αστυνομικό Τμήμα Βλαχιώτη έφτασαν στο σπίτι του ζευγαριού και αφού διαπίστωσαν ότι η γυναίκα δεν είχε τις αισθήσεις της, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ. Ασθενοφόρο μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Όπως συνάγεται από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, πίσω από την άγρια δολοφονία της γυναίκας κρύβεται η ζήλια του δράστη ο οποίος ήταν πεπεισμένος ότι η σύζυγός του τον απατούσε. Αυτό άλλωστε ισχυρίστηκε και ενώπιον των αστυνομικών μετά την τραγωδία.

Ο άνδρας κρατείται από τις Αρχές ενώ οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση αναμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Να σημειωθεί ότι η οικογένεια έχει δύο αγόρια 9 και 11 ετώντα οποία τη στιγμή του φόνου κοιμούνταν στο διπλανό δωμάτιο και ζούσε στο Βλαχιώτη τα τελευταία 4 χρόνια.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button