ΔΙΑΦΟΡΑ

Πριν από λίγο. Νεκρός ο 42χρονος Κώστας Αυγίτσης

Πριν από λίγο. Νεκρός ο 42χρονος Κώστας Αυγίτσης

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κομοτηνή ο θάνατος σε ηλικία μόλις 42 ετών του Κώστα Αυγίτση.

Ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην τοπική κοινωνία, τραπεζικός υπάλληλος στο επάγγελμα αλλά και γνωστός στον αθλητικό κόσμο, καθώς ήταν μέλος της Ομοσπονδίας Διαιτητών Πετοσφαίρισης και μάλιστα είχε ανέβει σε επίπεδο Β’ Εθνικής Κατηγορίας.

Συχνά ο ίδιος καλούνταν να σφυρίξει αγώνες κυρίως των τοπικών πρωταθλημάτων της ΕΣΠΕΘΡ. Ο 42χρονος άνδρας κατέληξε μετά από ξαφνικό επεισόδιο που φέρεται να είχε.

Συγγενείς, φίλοι αλλά και η αθλητική βολεϊκή οικογένεια της Θράκης συγκλονίστηκαν από την είδηση, που επισκιάζει οτιδήποτε άλλο τις τελευταίες ώρες στην πόλη της Κομοτηνής, όπου γεννήθηκε και διέμενε ο εκλιπών με τη σύζυγό του Μαρία.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button