ΔΙΑΦΟΡΑ

«Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι…» – Βαρύ πένθος για την Ντόρα Μπακογιάννη

Δύσκολες είναι οι στιγμές για την Ντόρα Μπακογιάννη. Όπως ενημερώνει και η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχασε έναν πολύ αγαπημένο της φίλο. Τον Γιώργο Κουκλάκη. Με την ευκαιρία, δείτε την συγκινητική ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη για την Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Ο Γιώργος Κουκλάκης, έφυγε από τη ζωή το Σάββατο. Είχε διατελέσει αντιδήμαρχος του Δήμου Χανίων, πρόεδρος της Δημοτικής επιχείρησης ΚΥΔΩΝ και του Δημοτικού Γηροκομείου, και αντιπρόεδρος της Δημοτικής Πινακοθήκης, ενώ τον τελευταίο καιρό διατελούσε πρόεδρος του Ιδρύματος Χρονίων Παθήσεων, του Νομού Χανίων.

Ήταν πατέρας δύο παιδιών ενώ πολύ πρόσφατα είχε παντρέψει και την κόρη του.

Η απώλειά του σκόρπισε θλίψη στα κοντινά του πρόσωπα. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, έγραψε ένα συγκινητικό κείμενο για τον εκλιπόντα εκφράζοντας τα συλλυπητήρια και την αγάπη της στην οικογένειά του.

«Είμαστε όλοι υπερήφανοι για σένα Γιώργο» καταλήγει στην ανάρτησή της η Ντόρα Μπακογιάννη.

 

Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Κουκλάκης

Την τελευταία του πνοή άφησε το απόγευμα του Σαββάτου (5/8) ο παλιός αυτοδιοικητικός και αντιπρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης Γιώργος Κουκλάκης.

Ο Γιώργος Κουκλάκης είχε διατελέσει αντιδήμαρχος του Δήμου Χανίων, πρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου και της Δημοτικής επιχείρησης ΚΥΔΩΝ και αντιπρόεδρος της Δημοτικής Πινακοθήκης.

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button