ΔΙΑΦΟΡΑ

Φονικό στην Αγία Βαρβάρα: «Δεν έκανα τίποτα για να αποτρέψω το έγκλημα…» – Η κυνική ομολογία της 15χρονης για τη δολοφονίας της μητέρας της

Χωρίς να δείχνει ότι έχει συνειδητοποιήσει τις συνέπειες των πράξεών της, η 15χρονη κόρη της γυναίκας που βρέθηκε άγρια μαχαιρωμένη στο σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα παραδέχθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες ότι ήταν η ηθική αυτουργός του εγκλήματος.

Τόσο η 15χρονη, όσο και οι δύο φίλοι της, ο 17χρονος σύντροφός της από τη Ρουμανία και ο 16χρονος από το Λουτράκι, κρίθηκαν προφυλακιστέοι, με την ανάκριση από εδώ και πέρα να επικεντρώνεται στον ακριβή ρόλο και το κίνητρο του καθενός στο έγκλημα.

Θα πρέπει να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς το ανώτατο όριο προσωρινής κράτησης για ανήλικους κατηγορούμενους είναι έξι μήνες. Ενώπιον της ανακρίτριας ανηλίκων, η 15χρονη μίλησε ξανά για τις κακές σχέσεις με τη μητέρα της, που είχαν επιδεινωθεί ακόμα περισσότερο το τελευταίο διάστημα

 Τι ισχυρίστηκε η 15χρονη στην απολογία της

«Με κακομεταχειριζόταν», φέρεται να είπε η 15χρονη, επιχειρώντας να δικαιολογήσει το φρικτό έγκλημα. Όταν στο σπίτι ήρθαν οι δύο φίλοι της, ο 17χρονος σύντροφός της και ο 16χρονος, ήξερε ότι ο χρόνος μετρούσε αντίστροφα για τη γυναίκα που την έφερε στον κόσμο.

Είχαν αποφασίσει να τη σκοτώσουν. «Δεν ήμουν παρούσα, αλλά ήξερα τι θα συμβεί. Ήμουν στο διπλανό δωμάτιο. Δεν ξέρω λεπτομέρειες της δολοφονίας, ούτε θέλω να μάθω. Έτρεμα όταν άκουγα τις κραυγές της μητέρας μου. Δεν έκανα όμως τίποτα για να αποτρέψω το έγκλημα», εμφανίζεται να υποστήριξε στην απολογία της.

Έχει μετανιώσει για τη δολοφονία της 50χρονης μητέρας της

Σύμφωνα με τον συνήγορό της, Σπύρο Δημητρίου, η 15χρονη είπε ότι έχει μετανιώσει για το φρικτό έγκλημα, αν και έδειχνε σαν να μην έχει συναίσθηση του τι συνέβη. Γι’ αυτό τον λόγο ο δικηγόρος υπέβαλε αίτημα ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης και λήψης δείγματος από την κατηγορούμενη για τη διενέργεια τοξικολογικών εξετάσεων.

Το κορίτσι φέρεται να ομολόγησε και ενώπιον της ανακρίτριας όσα είχε πει στους αστυνομικούς. Ότι, δηλαδή, μαζί με τον 17χρονο φίλο της από τη Ρουμανία σχεδίασαν να βγάλουν από τη μέση τη μητέρα της, αλλά ότι εκείνος που σκότωσε την 50χρονη με σχεδόν 70 μαχαιριές ήταν ο 16χρονος φίλος τους από το Λουτράκι.

«Μαζί με τον 17χρονο φίλο μου αποφασίσαμε να τη σκοτώσουμε. Επειδή δεν μπορούσαμε να τη δολοφονήσουμε εμείς, φωνάξαμε για βοήθεια τον 16χρονο. Δεν ξέρω πώς αποφάσισε ο 16χρονος να λάβει μέρος στη δολοφονία, αυτός επέμενε να λάβει μέρος», ανέφερε στην απολογία της..

athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button