ΔΙΑΦΟΡΑ

ΣΟΚ στον κόσμο του σκάκι στη χώρα. Νεκρός ο Ηλίας Δόβρης

ΣΟΚ στον κόσμο του σκάκι στη χώρα. Νεκρός ο Ηλίας Δόβρης

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Αλεξανδρούπολης με τον πρόωρο χαμό του Ηλία Δόβρη. Ο επί 12 χρόνια έφορος στο σκακιστικό τμήμα του Εθνικού έχασε ξαφνικά την ζωή του και βύθισε στο πένθος την οικογένεια του συλλόγου.Είχε προβλήματα εδώ και χρόνια με την καρδιά του. Ήταν υπάλληλος στον Δήμο της πόλης. Τα μηνύματα πολλά.

  • “Έφυγε ο Ηλίας. Ένας εξαιρετικός Καλό ταξίδι Πρόεδρε… Οι άνθρωποι του Σκακιστικού Τμήματος, που δημιούργησες μαζί με τους αγαπημένους φίλους σου, έμειναν βουβοί στον ξαφνικό και τραγικό νέο. Έφυγες νωρίς, βιάστηκες…”
  • “Την τελευταία σου παρτίδα την χάρισες…Εκεί ψηλά που πας ας βρεις το βασίλειο σου με τους πύργους και τα άλογα που τόσο αγάπησες…Συντετριμμένοι εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην βασίλισσα της καρδίας σου την πολυαγαπημένη σου κόρη Μαριάνθη και την οικογένεια σου.. Καλό ταξίδι Πρόεδρε…”

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button