ΔΙΑΦΟΡΑ

Τράπεζα Πειραιώς – Έκτακτn ανακοiνωση: Έτσı θα κάνουμε όλοι πλέον μεταφορά χρnμάτων, «μούδıασμα» σε χιλıάδες πελάτες

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η Τράπεζα Πειραιώς αναφορικά με την μεταφορά χρήματων.

Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνει για νέο όριο μεταφοράς σε άλλο λογαριασμό.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, μπορούμε αν δεν έχουμε ebanking να μεταφέρουμε χρήματα σε άλλον λογαριασμό με τη κάρτα μας σε ένα ATM. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να φροντίσουμε να έχουμε χρήματα στο λογαριασμό μας.

Αν δεν έχουμε και θέλουμε να στείλουμε σε κάποιον χρήματα, μπορούμε να κάνουμε εκείνη τη στιγμή online κατάθεση στο ΑΤΜ.

Στη συνέχεια μπορούμε μέσω των επιλογών που μας δίνει να μεταφέρουμε χρήματα με χρέωση του λογαριασμού μας σε άλλον λογαριασμό Πειραιώς εύκολα και γρήγορα. Πλέον η Πειραιώς θα εφαρμόσει νέο όριο και η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από 27/11/2023 θα τεθεί σε εφαρμογή νέο όριο 1.000€ ανά συναλλαγή στη μεταφορά σε άλλο λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς στο ΑΤΜ.​

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button