ΔΙΑΦΟΡΑ

Αυτός είναι ο 41χρονος ιδιοκτήτης του γηροκομείου στον Αγ. Στέφανο που αυτοκτόνησε!

Αυτός είναι ο 41χρονος ιδιοκτήτης του γηροκομείου στον Αγ. Στέφανο που αυτοκτόνησε!

Τέλος στη ζωή του έδωσε ο ιδιοκτήτης οίκου ευγηρίας στον Άγιο Στέφανο, όπου τις προηγούμενες ημέρες εντοπίστηκαν τρία κρούσματα κορονοϊού. Είχε διαγνωστεί και ο ίδιος θετικός στον ιό και δεν άντεξε το τεράστιο βάρος της ευθύνης.

Θετικός στον κορονοϊό είχε διαγνωστεί ο ιδιοκτήτης του οίκου ευγηρίας στον Αγιο Στέφανο, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε επιβαρυνθεί πάρα πολύ η ψυχολογική κατάστασή του μετά τα τρία κρούσματα στον οίκο ευγηρίας, δύο εργαζομένων και μιας ηλικιωμένης. Σημειώνεται πως στο εν λόγω γηροκομείο επιβεβαιώθηκε πως θετικοί στον κορονοϊό βρέθηκαν μία ηλικιωμένη τρόφιμος και δύο εργαζόμενοι οι οποίοι απομονώθηκαν στο σπίτι τους.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα ανέφερε ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου την περασμένη Τρίτη, ο ΕΟΔΥ είχε πάει για τεστ στις 16 Σεπτεμβρίου και όλοι ήταν αρνητικοί.

Κλιμάκιο κλήθηκε ξανά προληπτικά από τον ίδιο και πήγε την προηγούμενη Πέμπτη (15 Οκτωβρίου). Τότε πραγματοποιήθηκαν rapid tests και βγήκε θετικό το δείγμα μιας εργαζόμενης.

Σήμερα, ο 38χρονος ιδιοκτήτης του οίκου ευγηρίας Νέα Θάλπη, όπου προ δύο ημερών είχαν εντοπισθεί τρία κρούσματα κορονοϊού, βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του.

Ο αυτόχειρας είχε αφήσει σημείωμα που βρέθηκε δίπλα του, στο οποίο εξηγούσε γιατί έβαλε τέλος στη ζωή του.

«Είμαι ένας αποτυχημένος, δυσφήμισα το γηροκομείο, δεν τα κατάφερα, απέτυχα. Πλέον δεν θα εμπιστευτεί ποτέ κανείς, με νίκησε ο κορονοϊός»

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button