ΔΙΔΑΧΕΣ

Να γίνουμε παιδιά για να σωθούμε

Σε μια ατμόσφαιρα που σε έκανε να είσαι χαρούμενος, τα νήπια του Παιδικού Σταθμού “Η αγία Μαρίνα” της ενορίας Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως, έκαναν το απόγευμα της Παρασκευής 18 Δεκεμβρίου 2015 την Χριστουγεννιάτικη γιορτή τους.

Οι παιδαγωγοί και η διευθύνουσα του Σταθμού προετοίμασαν τα παιδιά και τα οδήγησαν εμπρός στους γονείς και τους καλεσμένους τους, για να παρουσιάσουν δρώμενα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Εκείνα με χάρη και ντροπές έκαναν την προσπάθεια τους και σκόρπισαν χαρά σε όλους τους παρόντες, ανάμεσα στους οποίους βρέθηκαν ο πρεσβύτερος Βασίλειος Ταξιαρχιώτης, η αντιπρόεδρος του Ενοριακού Φιλοπτώχου Αγγελική Βλαχάκη και άλλοι συνεργάτες της κοινότητας.

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σταθμού Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου, χαιρέτησε την γιορτή και ευχήθηκε όλοι να γίνουμε παιδιά για να σωθούμε, ενώ στο τέλος μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά.
Ο ενοριακός βρεφονηπιακός σταθμός «Αγία Μαρίνα», λειτουργεί από το 2000 σε πενθήμερη βάση από τις 06:30 π.μ. έως τις 16:00 μ.μ. τηρεί τις επίσημες αργίες του κράτους και διακόπτει τον μήνα Αύγουστο. Πέραν του κυρίου έργου της φύλαξης, οι δραστηριότητες και οι διάφορες εκδηλώσεις που γίνονται στο πρόγραμμα του έχουν σκοπό να επικοινωνήσουν τα νήπια μεταξύ τους, να προάγουν την τάση τους για συνεργασία και να αναπτύξουν το θρησκευτικό συναίσθημα και το εθνικό φρόνημα.

 

 

πηγη agioritikovima.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button