ΔΙΔΑΧΕΣ

Έκτακτη είδηση από την Αυστραλία σοκάρει τον Κόσμο

5 αγόρια και ο πατέρας τους βρήκαν τραγικό θάνατο μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους, στην πολιτεία Κουίνσλαντ της Αυστραλίας.

Τραγικό θάνατο βρήκαν ένας πατέρας και τα πέντε παιδιά του μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι τους το πρωί της Κυριακής στην πολιτεία Κουίνσλαντ της Αυστραλίας.

Η σύζυγος και μητέρα των παιδιών κατάφερε να βγει ζωντανή από τις φλόγες που είχαν ξεσπάσει στο σπίτι τους στη κοινότητα Ράσελ Άιλαντ, περίπου 60 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Μπρίσμπεϊν, σύμφωνα με τον αξιωματούχο της αστυνομίας Ματ Κέλι.

«Αυτή τη στιγμή είναι συναισθηματικά τρομερά συγκλονισμένη», είπε ο Κέλι στους δημοσιογράφους στη γειτονική πόλη Ρέντλαντ Μπέι, προσθέτοντας πως «η γυναίκα έχασε ολόκληρη την οικογένειά της».

«Είναι αληθινά τραγικό. Αυτά είναι αγόρια που θα μπορούσαν να γίνουν άνδρες στο μέλλον και ένας άνδρας έχασε κι αυτός τη ζωή του», δήλωσε.

πηγη newsbomb.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button