ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε ο Χάρης Κωστόπουλος – Θρήνος για τον γνωστό τραγουδιστή

Η Αιτία θανάτου

Έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου (20.01.2024) ο γνωστός τραγουδιστής Χάρης Κωστόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χάρης Κωστόπουλος έπασχε από καρκίνο, και νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση.

Ο Χάρης Κωστόπουλος σε νεαρή ηλικία είχε περάσει λευχαιμία, και τώρα έδινε μάχη με την επάρατη νόσο. Στην καριέρα του συνδέθηκε με πλήθος λαϊκών επιτυχιών τις οποίες είτε τραγούδησε, είτε έγραψε.

«Ζητάμε τον σεβασμό»

«Με μεγάλη θλίψη σας ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος μας πατέρας και σύζυγος Χάρης άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Θα ενημερώσουμε σύντομα για το πότε και που θα λάβει χώρα η κηδεία, ούτως ώστε να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τον Χάρη μας.

Ζητάμε την κατανόηση και το σεβασμό αυτή τη στιγμή στο πένθος που βιώνουμε. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Metropolitan για τις προσπάθειες τους σε όλη αυτή την διαδρομή.

Χρήστος, Ραφαήλ, Βιβή» γράφει στην επίσημη σελίδα του τραγουδιστή.

Λίγο πριν τον θάνατό του, ο γιος του, Χρήστος, είπε στο On Time: «Ο πατέρας μου νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Έχει περίπου ενάμιση μήνα που νοσηλεύεται και αυτή είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή. Όλη η οικογένεια είμαστε δίπλα του με την αγάπη μας και τη στηριξή μας.

Η μητέρα μου, η Βιβή, δεν έχει φύγει στιγμή από δίπλα του. Είναι δύσκολες οι καταστάσεις. Τον αγαπώ πάρα πολύ, με στηρίζει πάρα πολύ. Είμαστε ίδιοι χαρακτήρες. Ο μπαμπάς μου είχε μια περιπέτεια με την υγεία του όταν ήταν 24 χρόνων και έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τον Άγιο Ραφαήλ, για αυτό τον αδερφό μου, που είναι 26 χρόνων τον λένε Ραφαήλ».

Είχε συνεργαστεί και συνδεθεί φιλικά με “ιερά τέρατα” της μουσικής, και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο μουσικό – και όχι μόνο – χώρο, αφού όλοι είχαν έναν καλό λόγο να πουν. Ήταν κουμπάρος με τον Βασίλη Καρρά (που πέθανε πριν λίγο καιρό), καθώς ο τελευταίος είχε βαφτίσει το γιο του Χρήστο..

Ο Χάρης Κωστόπουλος γεννήθηκε στην Αριδαία στις 16 Μαρτίου 1964. Καταγόταν από μουσική οικογένεια και είχε δύο αδέλφια, τον Αλέξη, ο οποίος είναι οργανοπαίχτης μπουζουκιού, και τον Δημήτρη, ο οποίος ασχολείται επίσης με τη μουσική παίζει πιάνο και τραγουδά.

Ο Χάρης Κωστόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του ως οργανοπαίχτης μπουζουκιού σε ηλικία μόλις 11 ετών σε διάφορα κέντρα διασκέδασης σε πόλεις της Μακεδονίας όπως η Έδεσσα και η Βέροια και από σχετικά νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τη σύνθεση τραγουδιών.

Είχε γράψει στίχους και μουσική σε σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες όπως: Βασίλη Καρράς, Μαίρη Βάσσου, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Σταμάτης Γονίδης, Ζαφείρης Μελάς, Λευτέρης Πανταζής, Χαρά Βέρρα και Αντύπας.

Είχε παντρευτεί σε ηλικία 23 ετών και είχε αποκτήσει δύο γιους, το Χρήστο και τον Ραφαήλ.

Είχε κυκλοφορήσει συνολικά 23 Δίσκους. Είχε κάνει διάφορες περιοδείες σε Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και είχε τραγουδήσει σε χώρες όπως Γερμανία, Αυστραλία, Αμερική.

Ορισμένες από τις πιο γνωστές του επιτυχίες είναι τα: “Με ξεχνάς”, “Είσαι μια Θεά”, “Τι αμαρτίες έχω κάνει”, “Βρείτε μου κάποια που να ‘χει αισθήματα”, “Εδώ σε θέλω καρδιά μου”, “Πουλάω τρέλα”, “Πρώτο Θέμα” και “Τις αμαρτωλές τις σκέψεις”.

Το διαβάσαμε εδώ newsit.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button