ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτη είδηση από την Τράπεζα Πειραιώς

Πειραιώς: Αύξηση επιτοκίων προθεσμιακών καταθέσεων και μείωση κόστους σε υπηρεσίες και πράξεις πληρωμών

Ποιες υπηρεσίες θα παρέχονται δωρεάν – Μειώσεις προμηθειών από 25-50% στο τιμολόγιο της και σε σειρά άλλων υπηρεσιών

Η Τράπεζα Πειραιώς, σε συνέχεια των πρόσφατων αυξήσεων των επιτοκίων της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, αναπροσαρμόζει, από τη Δευτέρα 19.12.2022, τα επιτόκια του βασικού καταθετικού της προϊόντος, Προθεσμιακή Κατάθεση «Στα Μέτρα Σου», προσφέροντας επιτόκιο έως και 1% για διάρκεια 12 μηνών. Προθεσμιακή Κατάθεση «Στα Μέτρα Σου» είναι διαθέσιμη τόσο online στην WinBank όσο και μέσω του δικτύου καταστημάτων της Τράπεζας. Πρόκειται για μια μορφή προθεσμιακής κατάθεσης που παρέχει στους καταθέτες την ευχέρεια να επιλέγουν οι ίδιοι τα χαρακτηριστικά της (ποσό, διάρκεια, συχνότητα εκτοκισμού κτλ.), και έτσι να την προσαρμόζουν ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Επιπλέον, η Τράπεζα, δεδομένων των πληθωριστικών πιέσεων που επιβαρύνουν το διαθέσιμο εισόδημα, προχωρά σε μείωση ή και κατάργηση του κόστους σε μια σειρά Βασικών Τραπεζικών Υπηρεσιών και Πράξεων Πληρωμών, προκειμένου να στηρίξει τους πελάτες της ώστε να έχουν χαμηλότερο κόστος κατά τη διαχείριση των συναλλαγών και των υποχρεώσεών τους.

Συγκριμένα, εφεξής θα προσφέρεται δωρεάν μια σειρά υπηρεσιών όπως:

• Η υπηρεσία IRIS P2P, για μεταφορά χρημάτων από λογαριασμό πελάτη της Πειραιώς σε λογαριασμό δικαιούχου σε άλλη τράπεζα εσωτερικού, συμπεριλαμβανομένης και της Πειραιώς.

• Η αξιολόγηση αιτημάτων στεγαστικών δανείων

• Η αγορά χρεογράφων του Ελληνικού Δημοσίου.

Επίσης, η Τράπεζα θα προχωρήσει σε σημαντικές μειώσεις προμηθειών από 25-50% στο τιμολόγιο της και σε σειρά άλλων υπηρεσιών όπως:

• Πληρωμή λογαριασμών (ΔΕΚΟ, κινητής τηλεφωνίας κ.λπ.) στο Τραπεζικό Κατάστημα.
• Συνδρομή πιστωτικής κάρτας
• Πάγιες εντολές εξόφλησης λογαριασμών
• Αποστολή χρημάτων (έμβασμα) σε τράπεζες εκτός ευρωζώνης από Τραπεζικό Κατάστημα

Οι ανωτέρω μειώσεις θα τεθούν σε ισχύ από την Παρασκευή 23.12.2022.

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button