ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ : Η μοιραία πορεία του λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη που παρέσυρε στον θάνατο τη 40χρονη μητέρα – Τραγική ειρωνεία το τελευταίο τηλεφώνημά της

Απαρηγόρητοι είναι οι συνάδελφοι της άτυχης Ελευθερίας, που από τη μία στιγμή στην άλλη, βρέθηκε να αφήνει την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο σε ένα τραγικό τροχαίο. Η 40χρονη που επέβαινε σε ηλεκτροκίνητο μηχανάκι περίμενε στο φανάρι, όταν ξαφνικά το λεωφορείο, το οποίο βρισκόταν στη Μοναστηρίου, έχασε τον έλεγχο, προσκρούοντας σε αυτοκίνητα και παρασύροντας στον θάνατο τη 40χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός φέρεται να υπέστη εγκεφαλικό, καθώς βρισκόταν σε κίνηση το λεωφορείο, γεγονός που προκάλεσε την λιποθυμία του. Ο 45χρονος μπήκε στο αντίθετο ρεύμα επί της Μοναστηριού παρασύροντας δύο οχήματα, καθώς και το μηχανάκι που επέβαινε η γυναίκα. «Τι λέτε ρε παιδιά… Εγώ ξεκίνησα κανονικά το δρομολόγιό μου και μετά μου είπαν στο νοσοκομείο για το δυστύχημα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με το thesstoday.gr.

Η 40χρονη Ελευθερία, όπως περιγράφουν συνάδελφοί της, είχε μόλις σχολάσει από τη δουλειά της και κατευθυνόταν προς το σπίτι της, όταν η μοιραία πορεία του λεωφορείου της έκοψε για πάντα το νήμα της ζωής της. Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι η άτυχη μητέρα μίλησε με βιντεοκλήση στο 3,5 ετών κοριτσάκι της, πριν το δυστύχημα .

«Η συνάδελφος μου η Ελευθερία, ένα γελαστό και υπέροχο κορίτσι, ήρθε σήμερα στη δουλειά, δούλεψε, μίλησε με βιντεοκλήση με το 3,5 ετών κοριτσάκι της, μας χαιρέτησε στις 3 και έφυγε να πάει σπίτι της και ένα λεωφορείο καρφώθηκε πάνω της, σκοτώνοντας την ακαριαία…», έγραψε στο Twitter συνάδελφος της 40χρονης.

πηγη net-time.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button