ΔΙΑΦΟΡΑ

Το Δυνατό Φυσικό Καθαριστικό που Κάνει το Μπάνιο να Αστράφτει.

Ο καθαρισμός του μπάνιου είναι συχνά μία δυσάρεστη και δύσκολη δουλειά και έτσι οι περισσότεροι θα προτιμούσαμε να την αποφύγουμε ή τουλάχιστον να την αναβάλουμε αν γίνεται. Το καθάρισμα από τα ενέματα και τα πλακάκια από την μούχλα και την βρωμιά είναι πολύ δύσκολο αλλά τα απορρυπαντικά του εμπορίου είναι γεμάτα με επικίνδυνα χημικά που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία μας.

Σήμερα, θα σας αποκαλύψουμε την συνταγή για ένα φυσικό και αποτελεσματικό καθαριστικό που δεν έχει καθόλου παρενέργειες:

Θα χρειαστείτε:

  • 1 κούπα από υγρό σαπούνι
  • 1 κούπα λευκό ξύδι
  • Άδειο μπουκάλι σπρέι
  • Ένα καθαρό ύφασμα

Οδηγίες:

  1. Θα πρέπει να ζεστάνετε το λευκό ξύδι για 3 λεπτά και μετά να το ρίξετε μέσα στο άδειο μπουκάλι.
  2. Μετά, ρίξτε το υγρό σαπούνι και ανακατέψτε καλά τα δύο συστατικά.
  3. Ρίξτε με το σπρέι στα πλακάκια και τις επιφάνειες που χρειάζονται καθάρισμα.
  4. Αφήστε το μείγμα να δράσει για ένα λεπτό και μετά καθαρίστε την επιφάνεια με το πανί.

Το ίδιο μείγμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθαρίσει και να απολυμάνει την λεκάνη και τον νεροχύτη. Έτσι, το μπάνιο σας θα μείνει αστραφτερό, καθαρό και θα μυρίζει φρεσκάδα!

ΠΗΓΗ Credit: shared.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button