ΔΙΑΦΟΡΑ

«Μην απορήσετε με αυτό που θα συμβεί» “Βόμβα” Κατερινόπουλου για δολοφονία στην Κω- Το μυστήριο με τα 2 σπίτια

«Μην απορήσετε με αυτό που θα συμβεί» “Βόμβα” Κατερινόπουλου για δολοφονία στην Κω – Το μυστήριο με τα 2 σπίτια

Δολοφονία στην Κω: Η υπόθεση της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω έχει εξελιχθεί σε ένα απίστευτο θρίλερ, καθώς οι αρχές επιδιώκουν να ρίξουν άπλετο φως, σε κάθε πτυχή της υπόθεσης. Έχει ξεκινήσει μια επανεξέταση όλων των δεδομένων, με την ενδελεχή έρευνα των τηλεφώνων και των μηνυμάτων τόσο της ατυχούς νεαρής γυναίκας όσο και του 32χρονου κύριου υπόπτου.

Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος, καλεσμένος στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA”, μίλησε για την υπόθεση, δίνοντας την δική του ανάλυση. Εκφράζοντας την άποψή του, τόνισε είναι πιθανό να επέλθουν ανάτροπες στην υπόθεση. Επισήμανε ακόμα πως πιστεύει ότι ο υπαίτιος για τη δολοφονία δεν είναι μόνο ένα άτομο.

Δολοφονία στην Κω: Τα όσα είπε ο ταξίαρχος Θανάσης Κατερινόπουλος

“Μου κάνει εντύπωση η κατηγορία της αρπαγής, αφού η ίδια έχει πάει στο σπίτι με τη θέλησή της”, σχολίασε αρχικά ο κ. Κατερινόπουλος.

Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, σχολιάζοντας την υπόθεση, αναφέρθηκε στα λάθη που έγιναν στην αρχική φάση των ερευνών και το χρόνο που χάθηκε: “Το θέμα εδώ είναι πού έγινε το μοιραίο, στο πρώτο ή στο δεύτερο σπίτι.

Είναι απίθανο να μεταφέρθηκε το πτώμα από το ένα σπίτι στο άλλο- από ένα άτομο μόνο, όπου και να έγινε η δολοφονία. Το πιο πιθανό είναι η δολοφονία να έγινε στο δεύτερο σπίτι. Αλλά και από εκεί, η μεταφορά του πτώματος έστω και 100 μέτρα από ένα άτομο, δεν είναι εύκολη υπόθεση”

“Εδώ θα μιλήσουν τα στοιχεία και τα τηλέφωνα. Είναι σημαντική η αυτοψία του χώρου που βρέθηκε και οι πτωματικές υποστάσεις”, τόνισε ο κ. Κατερινόπουλος και εκτίμησε: “Δεν είναι υπόθεση ενός ανδρός η δολοφονία της 27χρονης, είναι περισσοτέρων. Μην απορήσετε αν δούμε και κάποιες εκπλήξεις στην πορεία των ερευνών”.

Το μυστήριο με τον τόπο του εγκλήματος

Όλα τα δημοσιοποιημένα στοιχεία υποδεικνύουν ότι η 27χρονη γυναίκα από την Πολωνία βρήκε τραγικό θάνατο, με το ιατροδικαστικό έγγραφο να αναφέρει ως αιτία θανάτου την ασφυξία, ενώ περισσότερο φως αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων των ιστολογικών δειγμάτων.

Σύμφωνα με τα έως τώρα διαθέσιμα στοιχεία, φαίνεται ότι ο φόνος δεν διαπράχθηκε στο αγρόκτημα όπου βρέθηκε το πτώμα ή στην κατοικία του κύριου υπόπτου.

Βρέθηκαν ένα παπούτσι και αποτσίγαρα :

Ειδικότερα, οι αρχές υποπτεύονται ότι η φρικτή εγκληματική πράξη διαδραματίστηκε εκτός της κατοικίας του 32χρονου, καθώς δεν βρέθηκαν ίχνη μάχης εκεί.

Ο κατηγορούμενος, προς το παρόν, για απαγωγή φαίνεται ότι έπεισε την 27χρονη Αναστάζια να τον ακολουθήσει έξω από το σπίτι του, χρησιμοποιώντας κάποιο πρόσχημα, και την οδήγησε προς το χωράφι όπου βρέθηκε νεκρή. Κοντά σε αυτό το σημείο, υπάρχει ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο και σύμφωνα με τις αρχές, αυτό είναι το σημείο όπου διαπράχθηκε ο φόνος της νεαρής κοπέλας.

Επιπλέον, η αστυνομία έχει συλλέξει από το εν λόγω κτίριο τα πιθανά στοιχεία που βρέθηκαν εκεί, δηλαδή ένα παπούτσι και αποτσίγαρα. Αυτά έχουν ήδη αποσταλεί για ανάλυση στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Πρόκειται για μια περιοχή που ο κατηγορούμενος είναι αρκετά εξοικειωμένος. Άξιο αναφοράς είναι δεν υπάρχουν άλλες κατοικίες σε κοντινή απόσταση. Το εν λόγω σημείο απέχει περίπου 100 μέτρα από τον τόπο του εγκλήματος, υποδηλώνοντας ότι ο 32χρονος θα μπορούσε να μεταφέρει την 27χρονη μόνος του. Παρόλα αυτά, δεν μπορεί να αποκλειστεί η ενδεχόμενη συμμετοχή του συγκατοίκου του.

Δολοφονία στην Κω: Στον ανακριτή ο βασικός ύποπτος

Όσον αφορά την υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης κοπέλας, έχει σχηματιστεί δικογραφία εναντίον οποιουδήποτε υπεύθυνου, ενώ οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας στην Κω, αλλά και το κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συνεχίζουν τις έρευνες με απίστευτη προσήλωση.

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εξετάζουν λεπτομερώς όλα τα διαθέσιμα στοιχεία που λαμβάνουν και έχουν στην κατοχή τους, με στόχο να καταλήξουν σε αξιόπιστα συμπεράσματα σχετικά με τις συνθήκες θανάτου της 27χρονης κοπέλας, καθώς και για να εντοπίσουν τον ή τους υπαιτίους που εμπλέκονται σε αυτή την αποτρόπαια γυναικοκτονία.

πηγη filoitexnisfilosofias.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button