ΔΙΑΦΟΡΑ

47χρονος Λαρισαίος “έφυγε” ξαφνικά από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς

Τραγική είδηση το μεσημέρι της Πέμπτης στη Λάρισα, με τον αιφνίδιο θάνατο ενός 47χρονου άνδρα.

Ο άτυχος άντρας σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr υπέστη ανακοπή καρδιάς. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο της οικίας του στα Ταμπάκικα, όμως δυστυχώς, ήταν ήδη αργά. Παρά τις προσπάθειες των διασωστών για να τον επαναφέρουν στη ζωή, ο 47χρονος είχε ήδη εκπνεύσει.

Νεκρός από κορονοϊό ο ιερέας Γεώργιος Λαζούρας – Ήταν πατέρας δυο παιδιών

Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει στο Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή όπου ήταν γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός, ο θάνατος του ιερέα Γεώργιου Λαζούρα σε ηλικία μόλις 41 ετών από κορονοϊό.

Ο πατήρ Γεώργιος καταγόταν από τη Νέα Αβόρανη, υπηρέτησε στην Αγία Τριάδα Αγρινίου και διατέλεσε για περίπου ενάμιση χρόνο εφημέριος στον Άγιο Αθανάσιο Κατούνας όπου το ποιμαντικό έργο έτυχε μεγάλης αποδοχής.

Το καλοκαίρι του 2020 τοποθετήθηκε ως νέος ιερέας στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Οχθίων και πρόσφατα τοποθετήθηκε ως εφημέριος στο Αγγελόκαστρο, όπου οι πιστοί δηλώνουν σοκαρισμένοι από το άκουσμα της είδησης του θανάτου του.

Σημειώνεται ότι ο ιερέας ήταν πατέρας δύο παιδιών.
Είχε νοσήσει με κορονοϊό και αρχικά είχε μεταφερθεί στην κλινική κορονοϊού του νοσοκομείου Αγρινίου. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ξαφνικά το πρωί της Τρίτης 11 Ιανουαρίου και διακομίσθηκε διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο.

Δυστυχώς το βράδυ της Τετάρτης 12 Ιανουαρίου ο πατήρ Γεώργιος Λαζούρας δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή, σκορπίζοντας θλίψη σε όλους όσους τον γνώριζαν και μιλούν για έναν ιερέα με πολύ σημαντικό έργο.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button