ΔΙΑΦΟΡΑ

«Eφυγε Έvας Δικoς Μας Άvθρωπος» Αυτή την ώρα η κηδεία του Διονύση

«Eφυγε Έvας Δικoς Μας Άvθρωπος» Αυτή την ώρα η κηδεία του Διονύση

Ύστατο Χαίρε σήμερα για τον 24χρονο πατρινό αστυνομικό Διονύση Δημητρόπουλο που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Κυριακής, σε τροχαίο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στην Αθήνα, επιστρέφοντας στο σπίτι του με την μοτοσικλέτα που είχε προ διμήνου μόλις αγοράσει.

Η κηδεία του νεαρού ένστολου τελείται αυτή την ώρα από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά Λεύκας Πατρών.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του οι οποίοι έμαθαν το μοιραίο «μαντάτο» ενώ βρίσκονταν στα Τριπόταμα, τόπο καταγωγής τους, αλλά και ο μικρότερος αδελφός του.

ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ Θρήνος για τον Σπύρο Πώρο

Πάρα πολύ δύσκολες ώρες βιώνει ο Σπύρος Πώρος.

Συγκεκριμένα, έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη του μητέρα.

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Ο γνωστός φωτογράφος αποχαιρέτησε τη μητέρα του αναρτώντας μια κοινή τους φωτογραφία.

«Καλό σου ταξίδι μαμά και καλή αντάμωση», έγραψε ο Σπύρος Πώρος.

Οι διαδικτυακοί του φίλοι, έδωσαν τα συλλυπητήρια τους στα σχόλια της εν λόγω ανάρτησης.

Να προσθέσουμε σε αυτό το σημείο, πως ο Σπύρος Πώρος το τελευταίο διάστημα βρίσκεται ξανά στην Ελλάδα, μετά από πολλά χρόνια απουσίας του στο εξωτερικό.

Δείτε την φωτογραφία που ακολουθεί.nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button