ΔΙΑΦΟΡΑ

Κηδεία Τουρούτσικα: Ο σπαραγμός των γονιών του πάνω από τον τάφο

Θρήνος στο τελευταίο «αντίο» στον υποσμηναγό Μάριο Μιχαήλ Τουρούτσικα

Λίγο μετά τις 12:30 οδήγησαν τον γιο τους στην τελευταία του κατοικία, στο κοιμητήριο του Αγίου Ιωάννη Πικερνίου Μαντινείας, όπου θα τον αποχαιρέτησαν για τελευταία φορά.

Με δάκρυα στα μάτια, κλαίγοντας και σπαράζοντας πάνω από το φέρετρό του, η μητέρα και ο πατέρας του 29χρονου Μάριου δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν ότι δε θα τον δουν ποτέ ξανά.

 

Συγκλονίζουν οι εικόνες από την κηδεία του Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα  / Φωτογραφίες Intime

Τραγική φιγούρα η μητέρα του Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα. Θρηνεί στον τάφο του/ Φωτογραφία Intime

 

Με λυγμούς αποχαιρέτησαν τον Μάριο Μιχαήλ Τουρούτσικα οι γονείς του / Φωτογραφίες Intime

«Πάρε τη γη αγόρι μου, είναι όλη δική σου. Ψηλά είσαι και εδώ! Ήθελες να είσαι ψηλά… Και τη σημαία σου έβαλαν αγόρι μου, όπως ήθελες…», φώναζε ο πατέρας του πάνω από το μνήμα.

Η πιο δύσκολη στιγμή για τον πατέρα και τη μητέρα του υποσμηναγού Τουρούτσικα. Το ύστατο «χαίρε»/Φωτογραφία Intime  Το «παρών» στην ταφή έδωσε πλήθος κόσμου που συμπαραστέκεται στον πόνο των δύο χαροκαμένων γονιών και των αδελφών του 29χρονου.

Νωρίτερα, τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία στην Τρίπολη, όπου παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

πηγη star.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button