ΥΓΕΙΑ

Θεραπεύστε το πονόδοντο σε ένα δευτερόλεπτο με αυτό το απλό κόλπο

Όποιος έχει βιώσει ποτέ πονόδοντο ξέρει ότι ο πόνος είναι σαν κόλαση. Σε αντίθεση με τον πόνο στο πόδι ή την ημικρανία, ο πονόδοντο επηρεάζει κάτι πολύ πολύτιμο: το φαγητό!

Ανεξάρτητα από τη στοματική υγιεινή σας, μερικές φορές θα αντιμετωπίσετε αυτό το πόνο. Ωστόσο, μην ανησυχείτε γιατί είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Δεν χρειάζεται να πω ότι θα πρέπει να πάτε αμέσως στον οδοντίατρο το συντομότερο δυνατόν όταν βρείτε χρόνο, αλλά, λαμβάνοντας υπόψη ότι ένας πονόδοντος μπορεί να συμβεί κάθε φορά που θέλετε να χαλαρώσετε ή όταν έχετε μια αγχωτική ημέρα, μπορείτε να ανακουφίσετε το πονόδοντο σας, κάνοντας αυτή την απλή θεραπεία.

Η θεραπεία που μπορείτε να κάνετε είναι πολύ απλή, λειτουργεί γρήγορα και το μόνο που χρειάζεστε είναι δύο συστατικά.

σκόνη γαρύφαλλου
λάδι καρύδας

Η διαδικασία είναι απλή: Ανακατέψτε μισό κουταλάκι του γλυκού από κάθε συστατικό μέχρι να έχετε μια πάστα . Το μόνο που χρειάζεται είναι να εφαρμόσετε την πάστα (έως 3 φορές την ημέρα) στο δόντι που σας πονάει και στα ούλα. Και να είστε βέβαιοι, οτι ο πόνος θα εξαφανιστεί.

Πραγματικά δουλεύει, αξίζει να το δοκιμάσετε. Πηγή: daddy-cool

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Η σελίδα δεν φέρει καμία ευθύνη!

πηγη relax-news.eu

Πηγή: daddy-cool

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button