ΔΙΑΦΟΡΑ

Έσβησε το ξημέρωμα στα 30 του μόλις χρόνια ο Γιώργος Ζαγκλιβέρης – Είχε ζητήσει τη βοήθεια για τα έξοδα θεραπείας

Κατέληξε στις 01:00 τα ξημερώματα στον ύπνο του ο Γιώργος Ζαγκλιβέρης σε ηλικία μόλις 30 ετών.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής, Γιώργος Ζαγκλιβέρης με καταγωγή από τις Σέρρες έδινε σκληρή μάχη με σπάνια μορφή καρκίνου, καθώς έπασχε από Λέμφωμα Burkitt, που ξεκινά από εξειδικευμένα κύτταρα του ανοσοποιητικού που ονομάζονται Β κύτταρα.

Χαρακτηρίζεται από μια γενετική αλλαγή που ονομάζεται μετατόπιση που περιλαμβάνει το γονίδιο MYC. Αυτή η γενετική αλλαγή επιτρέπει στα καρκινικά κύτταρα να διαιρούνται και να δημιουργούν νέα καρκινικά κύτταρα πολύ γρήγορα.

Ο Γιώργος με καταγωγή από την Παλαιοκώμη Σερρών έδινε γενναία μάχη με την υγεία του, καθώς έπασχε από Λέμφωμα Burkitt μια σπάνια μορφή καρκίνου.

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο κολλητός του φίλος στο Tik Tok.

“Για όσους δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο Γιώργος Ζαγκλιβέρης…θα τους πω εγώ ποιος είναι…
Είναι αυτός που μας έμαθε πως όσοι έχουμε την υγεία μας…. έχουμε όλα όσα χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι…
Είναι αυτός που διδάσκει ανθρωπιά, πίστη και ήθος.
Είναι αυτός που ξέθαψε από μέσα μας την ανθρωπιά.
Ο Θεός να σ’ έχει καλά Γιώργο.” είχε γράψει πρόσφατο στα διαδίκτυο άνθρωπος που τον γνώριζε καλά.

Ο 30χρονος Γιώργος Ζαγκλιβέρης με καταγωγή από τις Σέρρες έδινε μάχη με την υγεία του, καθώς έπασχε από Λέμφωμα Burkitt (σπάνια μορφή καρκίνου), που ξεκινά από εξειδικευμένα κύτταρα του ανοσοποιητικού που ονομάζονται Β κύτταρα.

Χαρακτηρίζεται από μια γενετική αλλαγή που ονομάζεται μετατόπιση που περιλαμβάνει το γονίδιο MYC. Αυτή η γενετική αλλαγή επιτρέπει στα καρκινικά κύτταρα να διαιρούνται και να δημιουργούν νέα καρκινικά κύτταρα πολύ γρήγορα.

Το μήνυμά του για το ευχαριστώ στον κόσμο για την ανταπόκριση στην έκκληση που ο ίδιος απηύθυνε την προηγούμενη εβδομάδα

Η οικογένεια του 30χρονου ποδοσφαιριστή έκανε έκκληση για να μαζευτεί ένα ποσό που θα καλύψει τις ανάγκες για την περιπέτεια της υγείας του. Μια μέρα μετά το ποσό αυτό μαζεύτηκε και ανέβηκε ένα post στον λογαριασμό του Γιώργου που ευχαριστεί όλο τον κόσμο που τον βοήθησε και ζητά να μη στείλουν (προς το παρόν) άλλα χρήματα, καθώς καλύφθηκαν οι ανάγκες που έχει προς το παρόν.

“Δεν ξέρω πως να σας ευχαριστήσω για την άμεση ανταπόκριση που δείξατε στην έκκλησή μου για οικονομική βοήθεια!!! Με τη δική σας βοήθεια οι ανάγκες προς το παρόν καλύφθηκαν και γι’ αυτό θα σας παρακαλέσω να μη συνεχίσεται να μου στέλεντε άλλα χρήματα!! Να σας έχει όλους ο Θεός καλά!! Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι από τα βάθη της καρδιάς μου!!!“, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ζαγκλιβέρης στη νέα ανάρτησή του.

 

 

Το διαβάσαμε εδώ alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button