ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Νεκρή βρέθηκε η 4χρονη Άννυ…

 

Τράγικο τέλος στην υπόθεση της εξαφάνισης – Ο 27χρονος βιολογικός πατέρας του κοριτσιού από τη Βουλγαρία δολοφόνησε το κοριτσάκι που θεωρούνταν αγνοούμενο από τις 24 Απριλίου

Οι χειρότεροι φόβοι των αστυνομικών που ερευνούσαν την εξαφάνιση της 4χρονης Άννυ από την Βουλγαρία επιβεβαιώθηκαν.
Σύμφωνα με ενημέρωση από την Ελληνική Αστυνομία το άτυχο κοριτσάκι είναι νεκρό. Δράστης της ανθρωποκτονίας είναι ο 27χρονος πατέρας της 4χρονης.
Η εξαφάνιση της άτυχης Άννυ είχε δηλωθεί στις 24 Απριλιου.

Η Ελληνική Αστυνομία κατάφερε να εξιχνιάσει την υπόθεση συνδυάζοντας τα ευρήματα που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα της οδού Μιχαήλ Βόδα όπου διέμενε ο πατέρας σε συνδυασμό με πληροφορίες ότι ο 27χρονος ήταν αυτός που δολοφόνησε το άτυχο κοριτσάκι.

Εκτός από τα ίχνη αίματος που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα και διασταυρώθηκε ότι ανήκαν στη μικρούλα Άννυ, οι γονείς της μικρής είχαν υποπέσει σε σωρεία αντιφάσεων καταθέτοντας στην αστυνομία.

Αυτή την ώρα ο δολοφόνος πατέρας καταζητείται και οι αστυνομικές αρχές αναμένουν την έκδοση εντάλματος για να τον συλλάβουν, αφού κατά πληροφορίες τον έχουν «περικυκλώσει».

Περισσότερες πληροφορίες για την συγκλονιστική υπόθεση αναμένονται την επόμενη ώρα.

 

Από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής εξιχνιάστηκε…
ανθρωποκτονία της 4χρονης Άννυ η οποία είχε εξαφανιστεί από τις 24  Μαρτίου. Δράστης είναι ο 27χρονος πατέρας της.

 

Ο 27χρονος βιολογικός πατέρας του κοριτσιού από τη Βουλγαρία δολοφόνησε το κοριτσάκι που θεωρούνταν αγνοούμενο από τις 24 Απριλίου

Οι χειρότεροι φόβοι των αστυνομικών που ερευνούσαν την εξαφάνιση της 4χρονης Άννυ από την Βουλγαρία επιβεβαιώθηκαν.

πηγη protothema

 

πηγη http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button