ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Χρησιμοποιώντας Nutella και Κρέμα Γάλακτος φτιάχνετε το καλύτερο επιδόρπιο EVER!BINTEO.

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια κουταλιά Nutella, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί. Για αυτό μόλις είδαμε την παρακάτω συνταγή αποφασίσαμε να την δοκιμάσουμε και να την ανεβάσουμε στοwww.apisteuta.com.  Η σεφ Laura με το κανάλι της στο YouTube με το όνομα «Laura in the Kitchen» θα μας δείξει πως μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα από τα καλύτερα επιδόρπια χρησιμοποιώντας λίγα μόνο υλικά.

Θα χρειαστείτε μόνο ένα μπλέντερ, ένα καλούπι για παγωτό ξυλάκι, και τα ακόλουθα συστατικά:

  • Πλήρες γάλα
  • Κρέμα Γάλακτος
  • Nutella
  • Ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και να τα ανακατέψετε. Μετά από αυτό το βήμα  απλά ρίξτε το μείγμα μέσα στο καλούπι και αφήστε το να παγώσει κατά τη διάρκεια της νύχτας. Την επόμενη ημέρα θα είναι έτοιμο για να το κατασπαράξετε!

Δείτε το βίντεο :

 

 

Πηγη http://apisteuta.com/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button