ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο – Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού- «Ψυχρό μέτωπο»

Η θερμοκρασία θα υποχωρήσει κατά 6 με 8 βαθμούς Κελσίου

Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εκδόθηκε χθες από ην ΕΜΥ.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία που παραθέτει η ΕΜΥ στο έκτακτο δελτίο επιδείνωση καιρού αναμένεται βαρομετρικό χαμηλό από τα βόρεια – βορειοδυτικά συνοδευόμενο από ψυχρό μέτωπο πρόκειται να προκαλέσει το Σαββατοκύριακο επιδείνωση του καιρού, με κύρια χαρακτηριστικά τους θυελλώδεις ανέμους σε όλη σχεδόν τη χώρα και τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη βόρεια και την ανατολική νησιωτική Ελλάδα.

Η θερμοκρασία θα υποχωρήσει κατά 6 με 8 βαθμούς Κελσίου, το Σάββατο στα κεντρικά και βόρεια και την Κυριακή και στην υπόλοιπη χώρα.

Πιο αναλυτικά σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ:

Α. Θυελλώδεις βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεων 8 με 9 και πρόσκαιρα με ριπές έως 10 μποφόρ θα πνέουν από τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (18-11-23) στα δυτικά και βαθμιαία και στα ανατολικά. Οι άνεμοι σταδιακά θα εξασθενήσουν από το απόγευμα της Κυριακής (19-11-23).

Β. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται από τις πρώτες ώρες του Σαββάτου (18-11-23) έως και το απόγευμα της ίδιας ημέρας στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πρόσκαιρα πολύ νωρίς το πρωί στη Θράκη.

πηγη lifo.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button