ΔΙΑΦΟΡΑ

Θλίψη – Νεκρός ο δάσκαλος μουσικής, Δημήτρης Χατζής

Έφυγε πρίν απο λίγες ώρες από κοντά μας, ένας καλόκαρδος άνθρωπος. Ο Δημήτρης Χατζής.

Ο δάσκαλος μουσικής των παιδιών στις απογευματινές δραστηριότητες του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Διλόφου Βάρης.

Ένας άψογος επαγγελματίας, ένας ξεχωριστός άνθρωπος, ένας Κύριος με “Κ” κεφάλαιο. Ο άνθρωπος που έβαλε την κλασική και όχι μόνο μουσική στη ζωή των παιδιών μας.

Ο άνθρωπος που αγάπησε και αγκάλιασε γονείς και παιδιά και μόνο έναν καλό λόγο είχε να πει για όλους μαζί και τον καθένα μας ξεχωριστά.

Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή κοντά στο σπίτι της στην Τύλισο της Κρήτης

Νεκρή εντοπίστηκε ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία είχε εξαφανιστεί το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Τυλίσου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Τα συγγενικά της πρόσωπα και η αστυνομία έψαχναν για αρκετές ώρες την άτυχη γυναίκα, ώσπου το άψυχο κορμί της βρέθηκε κοντά στην οικία της στην Τύλισο.

Όπως αναφέρει το maleviziotis.gr, οι συγγενείς της δεν μπορούσαν επί ώρες να επικοινωνήσουν μαζί της και ανησύχησαν.

Αμέσως κάλεσαν την αστυνομία και ξεκίνησαν έρευνα για τον εντοπισμό της.

ΠΗΓΗ: nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button