ΔΙΑΦΟΡΑ

Μονοδένδρι: Έφυγε από τη ζωή ο Διονύσης Σαραντόπουλος

Συλλυπητήρια του Δημάρχου Πατρέων και της Αντιδημάρχου Αναστασίας Τογιοπούλου

Έφυγε από τη ζωή ο Διονύσης Σαραντόπουλος από το Μονοδένδρι. Ο Δήμαρχος Πατρέων και η Αντιδήμαρχος Αναστασία Τογιοπούλου εξέδωσαν συλλυπητήρια ανακοίνωση. Ο εκλιπών ήταν πατέρας του Συμβούλου της  Τοπικής Κοινότητας Μονοδενδρίου, Ανδρέα Σαραντόπουλου.

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στο Σύμβουλο της Τοπικής Κοινότητας Μονοδενδρίου,  Ανδρέα Σαραντόπουλο και στην οικογένειά του, για την απώλεια του πατέρα του Διονύση Σαραντόπουλου.

Η  Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού – Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού και Δόμησης, Δημοτικής Περιουσίας και Δημοτικών Ενοτήτων Μεσσάτιδας, Παραλίας και Βραχνεΐκων, Αναστασία Τογιοπούλου, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον Σύμβουλο της Τοπικής Κοινότητας Μονοδενδρίου, Ανδρέα Σαραντόπουλο και στη σύζυγό του Ελένη Κυριακόπουλου, ληξίαρχο της Δημοτικής Ενότητας Βραχνεΐκων, για το θάνατο του Διονύση Σαραντόπουλου.

Παγώνη: Γιατρός δεν μπορεί να έχει χορηγήσει τέτοια δόση κεταμίνης στην Τζωρτζίνα

Στο θρίλερ με το ερώτημα της χορήγησης της ουσίας της κεταμίνης, και για το αν η εν λόγω φαρμακευτική ουσία υπάρχει διαθέσιμη στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», δίνει απαντήσεις η πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας-Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) Ματίνα Παγώνη. Μεταξύ άλλων, η κυρία Παγώνη ξεκαθαρίζει πως η εν λόγω ουσία «δεν μπορεί να υπάρχει στο τμήμα που ήταν το παιδί» και ότι «κανένας γιατρός δεν χρησιμοποίησε αυτές τις δόσεις» που αναφέρονται, καθώς «σε αυτές τις υψηλές δόσεις επέρχεται θάνατος», όπως λέει.

Σημειώνει ακόμα πως ό,τι έχει συμβεί και ό,τι έχει χορηγηθεί από τους γιατρούς είναι καταγεγραμμένο στα βιβλία του νοσοκομείου. Σύμφωνα μάλιστα με την κυρία Παγώνη, «οι γιατροί βοήθησαν πάρα πολύ σε αυτή την ιστορία».

Σημειώνεται ότι η Ρούλα Πισιπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας, επιμένει στο υπόμνμημά της, ότι δεν είναι εκείνη που χορήγησε την θανατηφόρα ουσία κεταμίνη στο παιδί, στοχοποιώντας τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», με σκοπό να αποδείξει ότι είναι εξαιρετικά πιθανό να πρόκειται για ιατρικό λάθος.

Συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι στο συγκεκριμένο παιδιατρικό νοσηλευτικό ίδρυμα η σχετική ουσία υπάρχει και υπήρχε κατά την ημερομηνία θανάτου του παιδιού της. Μάλιστα, υπέβαλε επίσημο αίτημα να ζητηθεί έγγραφη απάντηση από πλευράς του νοσοκομείου, σχετικά με το αν υπάρχει διαθέσιμη τελικά αυτή η φαρμακευτική ουσία στο συγκεκριμένο νοσοκομείο. Το νοσοκομείο Παίδων από την πλευρά του αντέκρουσε τους ισχυρισμούς της 33χρονης.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button