ΔΙΑΦΟΡΑ

Παλαιό Φάληρο: Ανατpοπή στην υπόθεση νεκpού σε στύλο της ΔΕΗ – Ήταν ο δημοσιογράφος Απόστολος Φουρνατζόπουλος

Νεκρός με μυστηριώδη τροπο στα 26 του μόλις χρόνια ο δημοσιογράφος του Κόντρα, Απόστολος Φουρνατζόπουλος

Σίγουρα θυμάστε πως την περασμένη Δευτέρα ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός πάνω σε στύλο υψηλής τάσης του ΔΕΔΔΗΕ στο Παλαιό Φάληρο.

Ενω στην αρχή εγινε λόγος για Ρομά που είχε ανέβει στον στύλο σε μια προσπάθεια να πραγματοποιήσει ρευματοκλοπή τελικά η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική καθώς ο νεκρός ήταν τελικά ο 26χρονος, πρώην ρεπόρτερ του τηλεοπτικού σταθμού Kontra, Απόστολος Φουρνατζόπουλος, ο οποίος εργαζόταν εκεί από το 2017 ενώ είχε γίνει γνωστός με το ρεπορτάζ που είχε κάνει για τα επεισόδια αστυνομικής βίας που είχαν πραγματοποιηθεί στα Εξάρχεια.

Ο Φουρνατζόπουλος είχε εγκαταλείψει τα τελευταία χρόνια τον χώρο της δημοσιογραφίας και σύμφωνα με πληροφορίες ανθρώπων που βρίσκονταν κοντά στην οικογένεια, δεν αντιμετώπιζε ιδιαίτερα οικονομικά ή προσωπικά προβλήματα στη ζωή του. Ένα παιδί πολύ αγαπητό παιδί στον χώρο της δημοσιογραφίας.

Μέχρι αυτή τη ώρα είναι άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο Απόστολος Φουρνατζόπουλος, καθώς και ο λόγος για τον οποίο ανέβηκε στον στύλο.

Δείτε μερικά από τα ρεπορτάζ του Αποστόλη Φουρνατζόπουλο:

 

Εικόνες από το σημείο της τραγωδίας:

 

 

Το διαβάσαμε εδώ tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button