ΔΙΑΦΟΡΑ

Τέμπη – Ξεχειλίζει από θυμό ο πατέρας της Αν. Πλακιά! «Να μπει κάποιος μεγάλος στη φυλακή, ο σταθμάρχης δεν μου λέει τίποτα»

Ο Πατέρας της 19χρονης Αναστασίας Πλακιά, που έχασε την ζωή της στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη μίλησε χθες στον Ant1 συγκλονίζοντας με τις δηλώσεις του.

Υπενθυμίζεται ότι η Αναστασία Πλακιά και οι δίδυμες ξαδέλφες της ταξίδευαν μαζί εκείνο το μοιραίο βράδυ και έχασαν την ζωή τους στο πρώτο βαγόνι του τρένου.

«Να τιμωρηθούν όλοι, δεν το συζητάω. Με έναν σταθμάρχη ή έναν μηχανοδηγό που θέλουν να βγάλουν στη φόρα… αυτό δεν μου λέει τίποτα εμένα σαν γονέας. Πρέπει να μπει κάποιος πιο μεγάλος μέσα.

Το μοναδικό πράγμα που μας ενδιαφέρει είναι το ποινικό.

Όσος πόνος υπάρχει άλλος τόσος θυμός υπάρχει. Εμείς τρίδυμα τα λέγαμε. Μεγάλωσαν μαζί. Ήταν πάντα μαζί. Μαζί ήρθαν στην ζωή και μαζί έφυγαν. Έχουμε καταστραφεί!» είπε μεταξύ άλλων ο τραγικός πατέρας.

«Πρώτη και τελευταία με το τρένο» του έγραψε σε μήνυμα η κόρη του, μία ώρα πριν το σιδηροδρομικό δυστύχημα.

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button