ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρός ο επιχειρηματίας Νίκος Κουτσαντώνης

Θλίψη σκόρπισε στην Πάτρα η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Νίκου Κουτσαντώνη ο οποίος την Πέμπτη «έφυγε» από την ζωή.

Ο άτυχος άντρας ήταν ένας δραστήριος επιχειρηματίας, είχε ασχοληθεί στο χώρο των κατασκευών και για αρκετά χρόνια διατηρούσε εταιρεία με οικοδομικά και μονωτικά υλικά.

Ο Νίκος είχε παντρευτεί με την Χρυσάνθη με την οποία είχε αποκτήσει 4 παιδιά, τον Ευάγγελο, τον Θεόδωρο, τον Αλέξανδρο και την Ιωάννα. Το τελευταίο «αντίο» θα δοθεί το πρωί του Σαββάτου (11.00) από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πατρών. Η ταφή θα γίνει στο Β’ Δημ. Κοιμητήριο Λεύκας Πατρών.

Θρήνος στην άσφαλτο: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες σε τροχαίο στην Εθνικό Οδό Ιωαννίνων-Κοζάνης

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου που σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 07:00 το πρωί στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων -Κοζάνης.

Σύμφωνα με το epirus-tv-news, από τη σφοδρή σύγκρουση των δύο οχημάτων χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο 63χρονος ημεδαπός οδηγός του ενός οχήματος ενώ ένας άνδρας και μία γυναίκα που επέβαιναν στο άλλο αυτοκίνητο διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο “Χατζηκώστα” στα Ιωάννινα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν κινδυνεύει η ζωή τους. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Τροχαίας καθώς και της Πυροσβεστικής.

Τα ακριβή αίτια του συμβάντος διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων.

ΠΗΓΗ: nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button